Η Cosmos Business Systems σε συνεργασία με την HPE, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, την παρουσίαση «WIFI Aruba Networking» την Τρίτη 26 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στην Αθήνα, με αφορμή την ανακοίνωση ενίσχυσης των δήμων μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος WIFI4EU, που πρόκειται να χρηματοδοτήσει τους Δήμους όλης της χώρας για ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της περιοχής τους σε θέματα ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης.

Εκπρόσωποι  και των δυο εταιρειών παρουσίασαν λύσεις δικτύων και Wi-Fi για παροχή πρόσβασης στο διαδίκτυο σε δημόσιους χώρους από τους πολίτες, δίνοντας έμφαση στην ευελιξία, ασφάλεια και κεντρική διαχείριση που προσφέρουν στα συστήματα της Aruba. Παράλληλα, παρουσιάστηκε η λύση που δόθηκε και υλοποιήθηκε από την Cosmos Business Systems στην Κυπριακή Κυβέρνηση για πρόσβαση των πολιτών με free Wi-Fi σε 65 διαφορετικά δημόσια κτίρια, με τεχνολογία HPE Aruba.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από 22 Δήμους της και  υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες τόσο για θέματα δικτυακών λύσεων, όσο και για τις λύσεις για τις «έξυπνες πόλεις» που διαθέτουν οι εταιρείες και στοχεύουν την εξυπηρέτηση του πολίτη.