Με βάση το ICAP rating score, η Space Hellas συνεχίζει να είναι μέλος της Κοινότητας «Strongest Companies in Greece» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η διάκριση αυτή διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές της εντός και εκτός Ελλάδας δεδομένου ότι την κατατάσσει στην ομάδα εταιριών με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο.

Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. H ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μία στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Ο κ. Πάρις Δροσινός, Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas, δήλωσε σχετικά:

«Η διάκριση αυτή, έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά την ισχυρή παρουσία της Space Hellas στην Ελληνική αγορά. Η εταιρία μας, με μία επιτυχημένη πορεία άνω των 25 χρόνων και εν μέσω ιδιαίτερα δύσκολων οικονομικών συγκυριών, καταφέρνει να παραμένει οικονομικά υγιής, με ισχυρή πιστοληπτική ικανότητα, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί έναν  αξιόπιστο στρατηγικό συνεργάτη για τους πελάτες, προμηθευτές και πιστωτές της. Η Space Hellas μπορεί και χαράσσει σταθερή αναπτυξιακή πορεία και υπόσχεται να διατηρήσει τους δεσμούς εμπιστοσύνης, καθώς και όλα τα ποιοτικά κριτήρια που την έφεραν και την διατηρούν στο προσκήνιο της Ελληνικής αγοράς πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και ασφάλειας, τηρώντας στο ακέραιο τις υποσχέσεις της προς τους πολυπληθείς πελάτες και συνεργάτες της».