Αναλαμβάνει και την Fortinet της Ουγγαρίας, από 1 Οκτωβρίου 2022, o Λεωνίδας Τουγιαννίδης, Περιφερειακός Διευθυντής της Fortinet για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η ανάληψη της ευθύνης για τη μελλοντική πορεία του γραφείου της Fortinet στην Ουγγαρία, ήλθε ως επιστέγασμα των συνεχών εξαιρετικών επιδόσεων στις χώρες ευθύνης του. Ο κος Τουγιαννίδης θα έχει και ρόλο management consulting στο γραφείο του Ισραήλ. Οι αλλαγές αυτές έχουν ως γνώμονα τον σχεδιασμό και την προετοιμασία των τοπικών ομάδων ώστε να εκτελεστεί το εταιρικό πλάνο με διπλασιασμό όλων των μεγεθών έως το 2025

Ο Λεωνίδας ανήκει στο δυναμικό της Fortinet από το τέλος του 2017, όπου αρχικά είχε τη θέση του Regional Sales Manager, αργότερα Country Manager και σήμερα Regional Director, ενώ στο παρελθόν κατείχε θέσεις Corporate Sales Manager στην EMC, Commercial Director στην Adacom και διευθυντής σχεδιασμού κυκλωμάτων σε πολυεθνικές όπως η Sony Semiconductors, Filtronic και Goodrich. Ο Λεωνίδας Τουγιαννίδης κατέχει τίτλο Ηλεκτρολόγου & Ηλεκτρονικού Μηχανικού (Bachelor) καθώς και διδακτορικό στο Radio Frequency Engineering από το Leeds στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς επίσης και ΜΒΑ από το πανεπιστήμιο NIMBAS University of Bradford School of Management.

«Είναι μεγάλη μου χαρά και ιδιαίτερη τιμή μου να αναλαμβάνω την ευθύνη για τη Fortinet Ουγγαρίας. Το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό στο γραφείο της Ουγγαρίας έχει επιδείξει  πελατοκεντρικό πάθος και μοναδικά επιτεύγματα. Νιώθω περήφανος που θα έχω την ευκαιρία να εργαστώ μαζί τους για τα επόμενα χρόνια, όπου θέλουμε οι πελάτες μας να βιώσουν την μοναδική εμπειρία συνεργασίας με τη Fortinet», δήλωσε ο Λεωνίδας Τουγιαννίδης.