H Westnet Distribution και η Lenovo παρουσίασαν την αποκλειστική συνεργασία τους για τη διάθεση των νέων Lenovo tablets στην ελληνική αγορά

 

 

 

 

 

 

 

Η Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου εταιρειών Π. Γερμανού, ανακοίνωσε σήμερα, σε κοινή συνέντευξη Tύπου με την εταιρεία Lenovo, την αποκλειστική συνεργασία των δυο εταιρειών για τη διάθεση των καινοτόμων androidtablet της Lenovoστην ελληνική αγορά.  

Στην εκδήλωση στελέχη της Lenovo παρουσίασαν τη μοναδική σειρά των tablet που προσφέρει η εταιρεία, η οποία καλύπτει ευρύτατο φάσμα αναγκών. Με βασικά χαρακτηριστικά την καινοτομία, τον κομψό σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα, την αξιοπιστία και τις ανταγωνιστικές τιμές έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στην παγκόσμια αγορά, αναβαθμίζοντας την έννοια του “touch”.  Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν τα νέα IdeaTab A1000, IdeaTab A3000 και IdeaTab S6000 που διατίθενται σε πολύ ελκυστικές τιμές λιανικής που ξεκινούν από 129€, 229€ και 369€, αντίστοιχα.

 

Με την πιο ελκυστική τιμή της αγοράς που ξεκινά από τα 129€, με οθόνη 7 ιντσών HD, βάρος μόλις 350 γρ και διάρκεια μπαταρίας μεγαλύτερη από 8 ώρες, το IdeaTab A1000  προσφέρει μοναδική σχέση ποιότητας – τιμής. Για όσους αγαπούν το παιχνίδι, το IdeaTab A3000, διαθέσιμο και σε 3G εκδοχή με επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα που επιταχύνει την απόδοσή του, αποτελεί μονόδρομο.Τέλος, για αυτούς που αναζητούν κάτι πιο «δυνατό» η Lenovo προσφέρει το IdeaTab S6000 με οθόνη HD IPS 10,1 και δυνατότητα πολλαπλής αφής, δημιουργώντας έτσι έναν πρακτικό φορητό σύντροφο.

 

Ο κ. Χρήστος Καλογεράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Westnet δήλωσε: «Σήμερα,  είμαστε εδώ για να εγκαινιάσουμε την αποκλειστική διανομή των tabletsτης Lenovoαπό τη Westnet. Είναι μία συνεργασία που μας τιμά ιδιαίτερα, καθώς επισφραγίζει την αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση ανάμεσα στις δύο εταιρίες. Η Lenovoείναι ένας πολύ δυνατός παίχτης που κατακτά τις αγορές στις οποίες στοχεύει, έχοντας μία γκάμα καινοτόμων προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες για επαγγελματική και καταναλωτική χρήση. Η Westnetμε μία πολύ δυνατή ομάδα και γνώση της αγοράς θα στηρίξει τη Lenovoστη διεύρυνση των μεριδίων της στην ελληνική αγορά μέσα από σωστή διανομή και προώθηση».

Ο κ. Μιχάλης Οικονομάκης, Γενικός Διευθυντής της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρο προσέθεσε: «Η Lenovo έχει κατακτήσει την πρώτη θέση μεριδίων παγκοσμίως στον τομέα των PC. Σε ότι αφορά την ελληνική αγορά, το 2012 διαθέσαμε 45.000 συστήματα ηλεκτρονικών Υπολογιστών κατακτώντας μερίδιο 10%, ενώ στην κατηγορία των tablets, η εταιρεία έχει ήδη κερδίσει μερίδιο αγοράς 8,6% σε διάστημα μικρότερο του ενός εξαμήνου. Θεωρούμε ότι η συνεργασία μας με τη Westnetέχει συμβάλλει σημαντικά σε αυτή την επιτυχία, ενώ παράλληλα προσδοκούμε σε μια εξίσου δυναμική συνέχεια». 

 

 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και τα  Lenovo Miix, Lenovo Yoga 11s και Flex από την κατηγορία convertibles της Lenovo. Πρόκειται για εξαιρετικά λεπτές και ελαφριές συσκευές που επιτρέπουν στο χρήστη να απολαύσει τα πλεονεκτήματα tabletκαι laptopσε μια συσκευή. Να σημειωθεί ότι η Lenovo είναι η πρώτη εταιρία που εισήγαγε την έννοια των convertibles στην ελληνική αγορά.

 

Μέσα από την αποκλειστική διάθεση των Lenovo tablets από τη Westnet οι έλληνες οπαδοί της τεχνολογίας θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν όποιο tablet Lenovo ταιριάζει στο δικό τους προφίλ και ανάγκες, σε όλες τις αλυσίδες καταστημάτων τεχνολογίας και σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

 

ΛΙΓΑΛΟΓΙΑΓΙΑΤΗ WESTNET DISTRIBUTION

Η Westnet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως Asus, HP, Lenovo, LG, Philips και Samsung.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ LENOVO

Η Lenovo, (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) είναι μία εταιρία αξίας $30 δισεκατομμυρίων και η μεγαλύτερη κατασκευής προσωπικών υπολογιστών παγκοσμίως, που κατασκευάζει προηγμένης τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας προσωπικούς υπολογιστές, σε 160 χώρες. Το επιχειρηματικό μοντέλο της Lenovo βασίζεται στην καινοτομία, τη λειτουργική απόδοση και την ικανοποίηση των πελατών της, με έμφαση στην υλοποίηση επενδύσεων που αφορούν στις αναδυόμενες αγορές. Η εταιρία δημιουργήθηκε μετά την εξαγορά του τμήματος προσωπικών υπολογιστών της IBM από την Lenovo Group και σήμερα αναπτύσσει, κατασκευάζει και διαθέτει αξιόπιστα, ασφαλή και εύχρηστα προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Μερικά από τα προϊόντα της είναι οι θρυλικοί προσωπικοί υπολογιστές των σειρών Think και Idea, καθώς και servers, workstations, και μια οικογένεια από mobile internet devices που περιλαμβάνει tablets και smart phones. Η Lenovo διαθέτει ερευνητικές εγκαταστάσεις στην Ιαπωνία, την Κίνα και τη Β. Καρολίνα (ΗΠΑ). Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: www.lenovo.com.