Η ESET ανακοινώνει την κυκλοφορία της έκδοσης BETA του ESET Mobile Security Business Edition, η οποία είναι διαθέσιμη για δοκιμήΗ BETA έκδοση του ESET Mobile Security Business Edition είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες γλώσσες: αγγλικά, τσέχικα, σλοβάκικα, γερμανικά, ισπανικά, γαλλικά, τούρκικα, πολωνικά, ρώσικα, κινέζικα.
Η BETA έκδοση του ESET Mobile Security Business Edition είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: http://www.eset.eu/download/beta.
Κύρια χαρακτηριστικά του ESET Mobile Security Business Edition:
Remote Administration Support – Μπορεί να ρυθμίζει τις λειτουργίες του antivirus από απόσταση μέσω του ESET Remote Administrator 4. Αυτό δημιουργεί πολλαπλά πλεονεκτήματα ειδικά στο επαγγελματικό περιβάλλον, όπου οι διαχειριστές μπορούν πλέον να διαμορφώνουν τις ρυθμίσεις εξ αποστάσεως (mobile client), να πραγματοποιούν On-Access ή On-Demand Scans, να διεξάγουν Security Audit, να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις προστασίας των Firewall και Spam Filter ή το χρονικό διαστήματα της σύνδεσης σύμφωνα με τις εκάστοτε προτιμήσεις. Επιπλέον, οι διαχειριστές μπορούν να συγκεντρώνουν και να αλλάζουν τις ρυθμίσεις του mobile client, να στέλνουν μήνυμα μέσω του ERA 4 Console και να ενημερώνουν τη βάση δεδομένων με τους ιούς από απόσταση, όταν κρίνεται αναγκαίο.
Anti-Theft — Αποτρέπει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα αρχεία σε περίπτωση που χαθεί ή κλαπεί η συσκευή.
Remote Wipe — Σβήνει όλα τα ευάλωτα αρχεία (επαφές, μηνύματα και removable memory media) σε περίπτωση ανάγκης χρησιμοποιώντας μια απλή εντολή SMS.
SIM Matching — Επιτρέπει σε συγκεκριμένες SIM κάρτες να λαμβάνουν ειδοποίηση, σε περίπτωση τοποθέτησης μη εξουσιοδοτημένης κάρτας SIM, συμπεριλαμβανομένου του τηλεφωνικού αριθμού της κάρτας, του αριθμού IMSI (International Mobile Subscriber Identity) και IMEI (International Mobile Equipment Identity).
Προστασία password — Προστατεύει τις κινητές συσκευές από τη μη εξουσιοδοτημένη απεγκατάσταση ή μετατροπή του λογισμικού ασφαλείας.
Security Audit — Ενημερώνει το χρήστη για την τρέχουσα κατάσταση ασφάλειας της συσκευής και για το αν υπάρχει πιθανός κίνδυνος.
SMS και MMS Antispam — Επιτρέπει στο χρήστη να αναγνωρίζει τις εμπιστευτικές επαφές μέσω παραμετροποιημένης μαύρης ή λευκής λίστας ή απλά να μπλοκάρει τους άγνωστους αριθμούς.
Firewall — Καταγράφει όλες τις εξερχόμενες και εισερχόμενες επικοινωνίες με βάση τους προσαρμοσμένους κανόνες.
Επιπλέον, το ESET Mobile Security προσφέρει επιπρόσθετα οφέλη για χρήση on-the-go:
Προληπτική ανίχνευση —  Διασφαλίζει την προστασία από τις υπάρχουσες και επερχόμενες απειλές.
Καραντίνα — Επιλογή είτε για διαγραφή των απειλών είτε για απομόνωση μέσω του Restore.
Ευρείες επιλογές scanning – Σάρωση και καθάρισμα της εσωτερικής μνήμης και των κινητών καρτών μνήμης. Έλεγχος του memory running processes. Σκανάρισμα για παρεμβάσεις όλων των εισερχόμενων ή εξερχόμενων αρχείων από ασύρματες συνδέσεις.
Αυτόματο Virus database update – Παρέχει προστασία από τις πρόσφατες διαδικτυακές απειλές. Ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει τα update σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση.
Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.eset.eu/products
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.eset.com, ή www.nod32.gr