Η GFI ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας έκδοσης του GFI MailArchiver 2011 που έχει να παρουσιάσει καινούργιες δυνατότητες που βελτιώνουν την ήδη υψηλή αποτελεσματικότητα της εφαρμογής

Η εφαρμογή διαθέτει στη νέα της έκδοση, πιο εξελιγμένες δυνατότητες αναζήτησης, σημαντικά ταχύτερες από ό,τι στο παρελθόν. Περιλαμβάνει επίσης τις νέες επιλογές με τελεστές αποκλεισμού (exclusion operators) τύπου “and” – “or” αλλά και άλλους, που επιτρέπουν στο χρήστη να εκτελέσει πιο στοχευμένες αναζητήσεις.
To GFI MailArchiver 2011 ενσωματώνει ένα εντελώς νέο user interface το οποίο βασίζεται στις πλέον πρόσφατες τεχνολογίες διαισθητικής χρήσης. Το νέο interface επιτρέπει την ευκολότερη πλοήγηση μεταξύ των λειτουργιών του, απλοποιώντας την εκτέλεση των διαφόρων εργασιών τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους πεπειραμένους administrators.
Η τελευταία έκδοση του GFI MailArchiver προσφέρει ένα γραφικό, δυναμικό dashboard το οποίο παρουσιάζει τις βασικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για έλεγχο, με την πρώτη ματιά, της κατάστασης λειτουργίας και των διαδικασιών αρχειοθέτησης. Αυτό σημαίνει ότι οι administrators μπορούν με μια και μόνη ανάγνωση του dashboard να πάρουν ολοκληρωμένη πληροφόρηση για την τρέχουσα κατάσταση λειτουργίας του GFI MailArchiver, γεγονός που τους επιτρέπει να εποπτεύουν τα πιθανά λάθη πριν καν συμβούν.
Ο administrator μπορεί να καθορίσει όχι μόνο Active Directory Users αλλά και ολόκληρα AD groups, κατά τη διαδικασία παραμετροποίησης. Αυτό διευκολύνει πολύ τις διαδικασίες διαχείρισης του GFI MailArchiver, ιδίως σε ευρύτερα δικτυακά περιβάλλοντα με μεγάλο αριθμό χρηστών και ομάδων.


Με νέες όμως δυνατότητες έχει εμπλουτιστεί και το GFI FAXmaker 2011. Το νέο module οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων του GFI FAXmaker αυξάνει θεαματικά την ποιότητα αναγνώρισης, παρέχοντας υποστήριξη για πάνω από 115 γλώσσες. Στην πρόσθετη προαιρετική επιλογή παρέχεται επίσης δυνατότητα αναγνώρισης ανατολικών γλωσσών όπως η κινέζικη, η ιαπωνική και η κορεατική.
Το GFI FAXmaker 2011 υποστηρίζει πλέον το Dialogic Software Developers Kit version 6.3, το οποίο είναι η νέα πιο ελαφριά και πιο οικονομική έκδοση της γνωστής εφαρμογής SR140 που δίνει δυνατότητες λειτουργίας fax over IP. Επιπροσθέτως η Dialogic μέσα από την έκδοση 6.3 SDK, επιτρέπει την αξιολόγηση των εφαρμογών SR140 και SR140-L, χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη demo license. Έτσι οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν από την εφαρμογή SR140-L στην SR140.
Η έκδοση 2011 έρχεται με ενσωματωμένη την εφαρμογή XCAPI fax over IP. Με την αγορά κάθε άδειας χρήσης του GFI FAXmaker, παρέχεται δωρεάν ένα κανάλι του XCAPI FoIP με διάρκεια χρήσης 12 μηνών. Μετά την πάροδο του δωρεάν χρονικού διαστήματος ο χρήστης μπορεί προαιρετικά να ανανεώσει την άδεια χρήσης είτε να διακόψει τη χρήση χωρίς κάποια υποχρέωση.
Επιπλέον το GFI FAXmaker 2011 υποστηρίζει fax υψηλής ταχύτητας μέσω του πρωτοκόλλου επικοινωνίας κλάσης 2.1, ενώ επιτρέπει τώρα και την αποθήκευση των fax σε ένα folder του σκληρού δίσκου ή του εταιρικό δικτύου. Αυτό συμβάλει στη μείωση του φόρτου στον e-mail server, καθώς αντί να αποστέλλονται όλα τα fax μέσω e-mail, ο administrator έχει τη δυνατότητα να τα αποθηκεύσει σε ένα folder ή στο εταιρικό δίκτυο. Με την μέθοδο αυτή, το μόνο που απαιτείται είναι η αποστολή ενός link το οποίο ουσιαστικά συνδέει το μήνυμα με το αποθηκευμένο fax.



Δοκιμαστική έκδοση των παραπάνω εφαρμογών, μπορείτε να κατεβάσετε από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.gfi.com. Tα προϊόντα της GFI Software, διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Orthology.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Orthology
Μεσογείων 401, 
153 43 Αγία Παρασκευή,
(T) +30 210 6080091
(F) +30 210 6080092
(W) www.orthology.gr