Η ESET® απέσπασε βαθμολογία προστασίας 100% για τη λύση ESET Smart Security 7, σε επίπεδο ανίχνευσης και εμπόδισης των διαδικτυακών απειλών, από τις ανεξάρτητες δοκιμές των εργαστηρίων Dennis Technology. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν η υψηλότερη βαθμολογία που πέτυχε κάποια από τις λύσεις που συμμετείχαν στις δοκιμές, μεταξύ των οποίων και τα προϊόντα των Norton, Kaspersky, Avast, Trend, McAfee, BitDefender, AVG και Microsoft.

 

 

«Γνωρίζουμε ότι η διαδικασία δοκιμών μας είναι πραγματική «πρόκληση» για τις λύσεις anti-malware. Για το λόγο αυτό, είναι εξαιρετικά σπάνιο για οποιοδήποτε προϊόν να πετύχει σταθερά καλές επιδόσεις σε μία χρονική περίοδο. Το ESET Smart Security, στις διάφορες εκδόσεις του όλα αυτά τα χρόνια, πετύχαινε πάντα στις δοκιμές μας και έχει κατορθώσει να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία στην πρόσφατη έκθεση» δήλωσε ο Simon Edwards, Technical Director στα εργαστήρια Dennis Technology.

«Είναι θαυμάσιο να αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά μας για ακόμη μία φορά» σημειώνει ο Branislav Styk, Head of Product Management στην ESET. «Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε δημιουργήσει ελαφριά και εύκολα στη χρήση προϊόντα, που προσφέρουν εξαιρετική προστασία στους πελάτες μας από τις πιο πρόσφατες απειλές. Η νέα έκδοση του ESET Smart Security, που παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο 2014, περιλαμβάνει λειτουργίες όπως το Botnet Protection καιτο Exploit Blocker, που προσφέρουν ακόμη καλύτερη προστασία. Όλοι μας στην ESET είμαστε περήφανοι για αυτό το επίτευγμα, ιδιαίτερα μάλιστα καθώς ξεπεράσαμε τις βαθμολογίες προστασίας των ανταγωνιστικών λύσεων

Τα αποτελέσματα των δοκιμών των εργαστηρίων Dennis Technology, που δημοσιεύθηκαν στις 5 Νοεμβρίου 2014, δείχνουν την έκβαση εντατικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν κατά το διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2014. Στις δοκιμές αυτές, τα εργαστήρια Dennis Technology σύγκριναν την αποτελεσματικότητα προϊόντων anti-malware από γνωστούς κατασκευαστές λογισμικού ασφάλειας. Οι δοκιμές είχαν σχεδιαστεί για να ελέγξουν την αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος κατά την επίσκεψη σε ένα μολυσμένο ιστότοπο. Οι διαδικτυακές απειλές χρησιμοποιήθηκαν σε πραγματικό χρόνο κατά την περίοδο των δοκιμών.

Μάθετε περισσότερα για τις δοκιμές των εργαστηρίων Dennis Technology και την πιο πρόσφατη έκδοση της λύσης ασφαλείας της ESET, ESET Smart Security.