Η ESET προχώρησε σε δημοσίευση αξιολογήσεων και σχολίων από χρήστες που συμμετείχαν στις δοκιμές των beta εκδόσεων των λύσεων ESET Smart Security 9 και ESET NOD32 Antivirus 9, δίνοντας μία εικόνα για χαρακτηριστικά όπως το ανανεωμένο περιβάλλον εργασίας, τη λειτουργία Banking & Payment Protection και τη χαμηλή κατανάλωση στους πόρους του συστήματος.

 

 

 

 

 

«Χάρη στο feedback από την τεράστια ομάδα χρηστών που πραγματοποίησαν δοκιμές beta στο Centercode, έχουμε συγκεντρώσει πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Μελετήσαμε προσεκτικά όλες τις ιδέες και τις προτάσεις και τώρα  οι προγραμματιστές μας πραγματοποιούν βελτιώσεις στο τελικό προϊόν» αναφέρει ο Martin Semjan, Product Manager για Καταναλωτικά Προϊόντα στην ESET.

Το επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας έλαβε πολλούς επαίνους κατά τη διάρκεια της φάσης των δοκιμών beta. Αξιολογήθηκε ως «απλοποιημένο» και «εύκολο στη χρήση», διατηρώντας παράλληλα χαμηλό αποτύπωμα στο σύστημα. «Ανιχνεύει δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα και κακόβουλο λογισμικό πριν καν εκτελεστούν» σημειώνει ο Wilfred Unger, Beta tester από την πλατφόρμα δοκιμών Centercode.

Συνολικά, οι beta testers έμειναν ικανοποιημένοι από το σταθερό, αμετάβλητο επίπεδο προστασίας που δεν επιβραδύνει τη λειτουργία του υπολογιστή. Μετά από εβδομάδες δοκιμών, ο κoς Rogers, άλλο ένα από τα μέλη του Προγράμματος Δοκιμών Beta, έγραψε: “Στον υπολογιστή μου – Windows 8.1, όλα λειτουργούν ομαλά και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δε φαίνεται να επιβραδύνει τίποτα»

Όσοι χρήστες επιθυμούν, μπορούν να γίνουν μέλη την κοινότητα του Προγράμματος Beta της ESET και να γνωρίσουν από κοντά τις λύσεις ESET Smart Security 9 και ESET NOD32 Antivirus 9.