Ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας στην Κεντρική Ευρώπη κατατάχθηκε το 2014 και για 12η συνεχή χρονιά η ESET, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση Technology Fast 50 CE της Deloitte.

 

 

 

 

 

 

Σημειώνοντας ανάπτυξη σε ποσοστό 274% κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, η ESET συγκαταλέγεται στην κορυφαία ομάδα «Big 5», η οποία περιλαμβάνει όσες εταιρίες επιτυγχάνουν σταθερά υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, είναι όμως πολύ μεγάλες για να διεκδικήσουν μία από τις πρώτες θέσεις στην κύρια κατάταξη.

«Οι εταιρίες αυτές εξακολουθούν να αναπτύσσονται σε ρυθμούς υψηλούς για το μέγεθός τους» αναφέρει η Deloitte για τη λίστα «Big 5». Για να συμπεριληφθεί στην κατάταξη μία εταιρία, θα πρέπει να πληρεί κάποια κριτήρια, όπως να παρουσιάζει έσοδα πάνω από 25 εκατομμύρια και να δραστηριοποιείται για τουλάχιστον πέντε χρόνια. Η ESET καταφέρνει και τα δύο εύκολα τα τελευταία χρόνια.

«Η ESET είναι σημαντικός παίκτης στη βιομηχανία λύσεων ασφάλειας ITγια πολλά χρόνια.Ευχαριστούμε όλους όσοι εργάζονται για την ESET, αλλα κυρίως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας που μας οδήγησαν  ξανά σε αυτήν την επιτυχία» σχολίασε για την κατάταξη της Deloitte ο Miro Mikus, head of Sales and Marketing της ESET για την περιοχή EMEA.

Κατηγορία Big 5 –Deloitte 2014 Technology Fast 50 Central Europe

RANK #

Company

Country

Sector

Growth

1

GOCLEVER Sp.z o.o.

Poland

Computers/Peripherals

777%

2

Internet Shop s.r.o.

CzechRepublic

Internet

462%

3

Teamnet International SA

Romania

Software

424%

4

ESET, spol. s r.o.

Slovakia

Software

274%

5

Grupa Pracuj S.A.

Poland

Internet

184%