Τη νέα έκδοση της εφαρμογής ESET Secure Authentication παρουσίασε σήμερα η ESET, που αποτελεί μία από τις πιο ιδιαίτερες και ισχυρές λύσεις για πιστοποίηση διπλού παράγοντα 2FA (2-factor authentication) στην αγορά. Διαθέτοντας εξελιγμένα χαρακτηριστικά, προσφέρει ένα ισχυρό συνδυασμό εξαιρετικά ασφαλούς πρόσβασης σε online εφαρμογές, με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στην εγκατάσταση και την υποστήριξη. Χάρη στο νέο Software Development Kit (SDK) και το API, η λύση ESET Secure Authentication προσαρμόζεται στην υφιστάμενη δομή της επιχείρησης προστατεύοντας ακόμη περισσότερες εφαρμογές και δεδομένα.

 

Η πρώτη έκδοση του ESET Secure Authentication παρουσιάστηκε το 2013, αποδεικνύοντας ότι η ισχυρή προστασία πολλαπλών παραγόντων αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο για τη διαφύλαξη των σύγχρονων επιχειρήσεων από κυβερνο-επιθέσεις, καθώς η απώλεια ή η κλοπή ευαίσθητων δεδομένων, επηρεάζουν αρνητικά την εικόνα της εταιρίας και τα κέρδη της. Στην απειλή αυτή, η προσθήκη ασφαλούς πιστοποίησης σε αδύναμα και στατικά passwords, καθώς και σε εργασίες απομακρυσμένης διαχείρισης, αυξάνει σημαντικά την προστασία των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους από το να γίνουν στόχοι κυβερνο-εγκληματιών.

 

«Η νέα γενιά του ESET Secure Authentication, που προσαρμόζεται καλύτερα από ποτέ στη δομή της επιχείρησης χάρη στο SDK, επιτρέπει ακόμη πιο σωστή ενσωμάτωση του 2FA σε εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τις υποδομές αποθήκευσης και διαχείρισης του πελάτη,» τονίζει ο Ignacio Sbampato, chief sales and marketing officer της ESET. «Η λύση ESET Secure Authentication είναι ιδανική για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς αποτελεί έναν πραγματικά οικονομικό τρόπο για την κάλυψη των αναγκών 2FA μίας εταιρίας, σε συνδυασμό με τη σιγουριά της προστασίας που προσφέρει η συνεργασία με την ESET, μία εταιρία γνωστή για την αξιοπιστία και την εμπειρία της.»

 

Με τη νέα αυτή έκδοση, η ESET προσφέρει εξαιρετικά ασφαλή πρόσβαση σε σημαντικές επιχειρηματικές εφαρμογές, όπως είναι το Microsoft SharePoint Server® και το Microsoft Dynamics®. Επιπλέον, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στους client-side authentication servers και στο ESET Secure Authentication server κρυπτογραφείται με τη χρήση TLS (Transport Layer Security). Το ESET Secure Authentication διαθέτει επίσης προστασία με χρήση PIN  για προφύλαξη από απάτες σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

 

Η νέα έκδοση του ESET Secure Authentication είναι διαθέσιμη στις εξής χώρες: Αργεντινή, Μπαχρέιν, Βραζιλία, Καναδάς, Χιλή, Κολομβία, Κύπρος, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σλοβακία, Νότια Αμερική, Ισπανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα: http://www.eset.com/gr/business/products/secure-authentication/