Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων ενοποίησης δικτύων, ανακοίνωσε σήμερα ότι συγκαταλέγεται στους δέκα κορυφαίους τεχνολογικούς παρόχους παγκοσμίως για θέματα ασφάλειας υπηρεσιών Cloud σύμφωνα με τη μελέτη του Cloude Assurance. Το CloudeAssurance αποτελεί έναν διεθνώς αναγνωρισμένο ανεξάρτητο φορέα στον τομέα της ασφάλειας Cloud που διεξάγει με ιδία πρωτοβουλία, αξιολογήσεις για παρόχους υπηρεσιών Cloud.

 

Κατόπιν της πιστοποίησης ISO 27001:2005 που πρόσφατα έλαβε η εταιρία προκειμένου να διασφαλίσει την παροχή του υψίστου επιπέδου ασφάλειας στην hellas online για τις υπηρεσίες hol cloud και η οποία πιστοποίηση επικυρώνει το δομημένο και οργανωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών της Intracom Telecom, η εταιρία έχει συμπεριληφθεί για δύο συνεχόμενα τρίμηνα στις αξιολογήσεις της CloudeAssurance. Επιπλέον, η Intracom Telecom έχει επιτυχώς ολοκληρώσει το πρώτο επίπεδο πιστοποίησης του Cloud Security Alliance (CSA) την οποία κατέχουν παγκόσμιου φήμης εταιρίες.

 

Ο κ. Χρήστος Κοντέλλης, Γενικός Διευθυντής Υπηρεσιών της Intracom Telecom, σχολίασε: «Η Intracom Telecom είναι η πρώτη εταιρία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που έχει σχεδιάσει κατασκευάσει αλλά και λειτουργεί μια δημόσια υποδομή υπηρεσιών Cloud, η οποία έχει λάβει τέτοιες σημαντικές διακρίσεις. Η εταιρία μέσω του εμπορικού της συνεργάτη  hellas online διαθέτει πλέον στο portfolio του hol cloud και «Security as a Service» στην ελληνική αγορά, προσφέροντας μοναδικά οφέλη μέσω της πιστοποιημένης και εξαιρετικά ασφαλούς υποδομής της».

 

Ο κ. Φώτης Κωνσταντέλλος, Chief Commercial Officer της hellas online, δήλωσε σχετικά: «Η hellas online, ο πρώτος τηλεπικοινωνιακός πάροχος που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες cloud για επιχειρήσεις, έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στην αρτιότητα των υποδομών, την τεχνογνωσία, και κυρίως την ασφάλεια του hol cloud. Η κορυφαία διεθνής διάκριση του συνεργάτη μας Intracom Telecom για την ασφαλή λειτουργία των cloud υπηρεσιών μας, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας και ενδυναμώνει τις προσπάθειές μας για τον εμπλουτισμό των hol cloud υπηρεσιών μας