Η LAMDA HELLIX, δυναμικός και αξιόπιστος πάροχος ποιοτικών υπηρεσιών data center, ανακοίνωσε ότι διακρίθηκε στα Environmental Awards 2014, με την απονομή Βραβείου στην κατηγορία Green ICT – Data Center.

 

Το βραβείο, που απονέμεται στη LAMDA HELLIX για δεύτερη συνεχή χρονιά στην ίδια κατηγορία, αναγνωρίζει τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας για αποδοτική διαχείριση της ενέργειας και την υιοθέτηση επιτυχημένων πρακτικών λειτουργίας και επικοινωνίας για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την αειφορία.

 

Η διάκριση αυτή δεν είναι αποσπασμένη από τη γενικότερη πορεία της εταιρείας. Μόλις πέρυσι, η LAMDA HELLIX είχε τιμηθεί, από το Datacenter Dynamics και το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Green Grid, με το Ευρωπαϊκό βραβείο Improved Data Center Energy Efficiency Award, για τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος.

 

Η απονομή των Environmental Awards 2014 πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Το βραβείο της LAMDA HELLIX παρέλαβε ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

“H ενέργεια και η διαχείρισή της έχει δύο βασικές διαστάσεις: την περιβαλλοντική και την επιχειρησιακή. Δεν θα σταθώ τόσο στο κομμάτι της σημασίας που έχει για το περιβάλλον – αυτό τονίστηκε ιδιαίτερα στη φετινή διοργάνωση. Θα επιμείνω όμως στο κομμάτι της σημασίας που έχει για τις επιχειρήσεις. Η διαχείριση της ενέργειας επηρεάζει τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα περισσότερο από ποτέ. Αντανακλάται στην κουλτούρα των επιχειρήσεων και στους ανθρώπους, έχει οικονομικά και κοινωνικά οφέλη και επιδρά στη βιωσιμότητα των εταιρειών. Είμαστε περήφανοι που συμβάλλουμε, με τον τρόπο μας, στην ευημερία τόσο των πελατών μας όσο και του περιβάλλοντος. ”