Η LG Electronics (LG) πρόκειται να αποκαλύψει την ανανεωμένη έκδοση του Ultra PC 13Ζ940, καθώς και τις υβριδικές συσκευές της νέας γενιάς Tab Book 2 (Μοντέλα  11Τ740 και 11Τ540) κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης CES (Consumer Electronics Show) που θα πραγματοποιηθεί στο Las Vegas από τις 7 ως τις 10 Ιανουαρίου.

 

 

 

Με ακόμη πιο λεπτό design, τα τελευταία προϊόντα PC της εταιρείας ζυγίζουν λιγότερο από τα προηγούμενα αντίστοιχα μοντέλα, ενώ διαθέτουν εκλεπτυσμένες και μινιμαλιστικές σχεδιαστικές γραμμές. Επίσης και έχοντας αναβαθμισμένες λειτουργίες και designs, όλα τα νέα PC προϊόντα της LG – συμπεριλαμβανομένου και του All-In-One (AIO) PC μοντέλο 27V740 – υποστηρίζουν Windows 8.1, ενώ ενσωματώνουν την τεχνολογία υπεροχής IPS, εξασφαλίζοντας χρωματική ακρίβεια, σαφήνεια κίνησης και ευρεία γωνία θέασης.

 

“Πιο ελαφρά, πανέμορφα και γρήγορα, τα νέα PC προϊόντα της LG προσφέρουν απαράμιλλη ευελιξία” δήλωσε ο Hyoung-sei Park, επικεφαλής του IT Business Division της LG ElectronicsΆ Home Entertainment Company. “Η σειρά μοντέλων του 2014 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να εκμεταλευτούν την τεχνολογία αιχμής στο έπακρο με μια μυριάδα καινοτόμων τρόπων. Ουσιαστικά, η νέα γενιά προϊόντων PC της LG επιτρέπει στους χρήστες να βρουν το τέλειο υπολογιστή για τις ανάγκες τους, είτε πρόκειται για το σπίτι, την εργασία, το σχολείο ή την ψυχαγωγία.”

LG Ultra PC – Πιο λεπτό για μεγαλύτερη φορητότητα

Το μοντέλο LG Ultra 13Z940 ζυγίζει λιγότερο από 1 κιλό και διαθέτει έναν απλό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Το βελτιωμένο μοντέλο της LG προσφέρει ενισχυμένες δυνατότητες επεξεργασίας, εξαιρετική απόδοση γραφικών και εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, χάρη στον επεξεργαστή Intel i5 Haswell Core™. Επιπλέον το LG Ultra PC παρέχει τη δυνατότητα άμεσης εκκίνησης χάρη στον solid-state drive 128GB ή 256GB για γρήγορη πρόσβαση και μεγαλύτερη ευκολία του χρήστη.

 

To 13Z940 UltraPC διαθέτει οθόνη FullHDIPS 13.3 ιντσών, ενώ με το SuperNarrowBezel πλαίσιο οθόνης μόλις στα 4.4 χιλιοστά κρατά τα πρωτεία της αγοράς. Το LG Ultra PC είναι μόλις 13,6 χιλιοστά στο πιο παχύ σημείο του και ζυγίζει 980 γραμμάρια. Επιπλέον διαθέτει τη λειτουργία Reader Mode, που επιτρέπει στο χρήστη να αλλάξει το φόντο της κάθε εικόνας στην οθόνη ώστε να μοιάζει με χαρτί, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και προσφέροντας παράλληλα ανακούφιση στην κούραση των ματιών.

 

LG Tab-Book2 — Επαναπροσδιορίζοντας την έννοια Convenience On the Go

 

Το τελευταία μοντέλα Tab-Book έχουν βασιστεί στην επιτυχία του αρχικού Tab-Book, το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση CES 2013. Τα δύο νέα μοντέλα της σειράς Tab-Book υποστηρίζουν Windows 8.1, έχουν αναβαθμισμένο σύστημα ελέγχου αφής 10 σημείων, ενώ διαθέτουν κρυμμένο slide-out QWERTY πληκτρολόγιο, κάτω από την 11.6-ιντσών οθόνη αφής. Με το πάτημα ενός κουμπιού στο πλάι της συσκευής, το πληκτρολόγιο γλιστράει ομαλά έξω και κάτω από την οθόνη, έτοιμο για χρήση.

 

Το μοντέλο-ναυαρχίδα 11T740 Tab-Book 2 είναι μόλις 16,7 χιλιοστά λεπτό, κάτι που το καθιστά ως την ιδανική λύση για τους καταναλωτές που θέλουν μεγαλύτερη φορητότητα χωρίς να θυσιάζουν σημαντικά χαρακτηριστικά. Ανεβάζοντας τον πήχη με βάρος μόλις 1.05 κιλά, η καταπληκτική αυτή συσκευή ενσωματώνει μια Full HD IPS οθόνη 11,6-ιντσών για μέγιστη φωτεινότητα 400nit και εύκολη θέαση σε εξωτερικούς χώρους. Κατάλληλο τόσο για on-the-go ψυχαγωγία αλλά και για εργασία, το μοντέλο 11T740 Tab-Book 2 εφαρμόζει τέταρτη γενιά επεξεργαστή i5 Intel ® Core ™ για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση και απρόσκοπτη εμπειρία στο χρήστη. Επιπλέον το μικρό αδερφάκι του 11T740, το μοντέλο 11T540 Tab-Book 2, είναι ακόμα ελαφρύτερο και ζυγίζει μόλις 930 γραμμάρια, με πάχος  13,7 χιλιοστά.

 

 

LG AIO PCDesktop Power Υπολογιστική ισχύ και ευκολία για Multimedia διασκέδαση

 

Το LG AIO PC, 27 ιντσών, διαθέτει κρυστάλλινη οθόνη Full HD IPS ενώ υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα Windows 8.1. Ταιριάζει απόλυτα στο σπίτι  σαν τηλεόραση, οθόνη ή προσωπικό υπολογιστή, καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί εύκολα να μετατραπεί από υπολογιστή σε τηλεόραση από το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο, χωρίς να χρειάζεται επανεκκίνηση του υπολογιστή. Το νέο μοντέλο περιλαμβάνει επεξεργαστή Intel® Core™ και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 740m, για μεγάλη ισχύ στο κομμάτι της πληροφορικής και της επεξεργασίας γραφικών.  Η εφαρμογή picture-in-picture (PIP) δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να παρακολουθεί τηλεόραση και να περιηγείται στο διαδίκτυο ταυτόχρονα. Τέλος, ο AIO PC είναι εξοπλισμένος με μια υποδοχή HDMI για τη σύνδεση με Blu-ray player, μπάρα ήχου ή άλλα εξαρτήματα οικιακής ψυχαγωγίας HD.