Η MedNautilus Greece συμμετείχε για πρώτη φορά στο διήμερο συνέδριο Data Centers Europe 2013, που διοργανώθηκε  φέτος στη Νίκαια της Γαλλίας από τον βρετανικό οργανισμό  Broad Group Europe. Η MedNautilus Greece, παρουσίασε στο ειδικό κοινό τις καινοτόμες λύσεις Cloud που πρόσφατα λάνσαρε στην Ελλάδα αποσπώντας ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια.

Το DataCenters Europe 2013 συγκεντρώνει πάνω από 1.000 εκπροσώπους του κλάδου από 35 χώρες, συμπεριλαμβανομενων CIOs, τελικούς χρήστες, telcos, datacenter operators, εταιρείες με υπηρεσίες cloud, ειδικούς από το χώρο της ενέργειας, αλλά και παρόχους λύσεων με στόχο να συζητήσουν καίρια θέματα όπως –μεταξύ άλλων- ενεργειακή αποδοτικότητα, εξελίξεις στο χώρο των cloud, DCIM (Διαχείριση Υποδομής Data Center) οικονομικά και επενδύσεις, τις τάσεις της αγοράς αλλά και ευκαιρίες. Η φετινή διοργάνωση περιελάμβανε πέντε master classes και πάνω από 100 ομιλητές σε τέσσερα διαφορετικά αμφιθέατρα . Οι προκλήσεις στο χώρο του cloud ειδικά για τις τηλεπικοινωνίες και τις επιχειρήσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης των CIOs.

«Η παρουσία μας στο φετινό συνέδριο συμπίπτει με την επίσημη παρουσίασή μας και στην ελληνική αγορά σε μια περίοδο  όπου οι εξελίξεις αλλά και οι ανάγκες των εταιρειών αλλάζουν ραγδαία. Η MedNautilus Greece με το νέο πλέγμα ευέλικτων και κλιμακούμενων IaaS λύσεων Cloud, και την υποστήριξη της Telecom Italia Group, είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις προκλήσεις αυτές προσφέροντας στους πελάτες της κορυφαία αρχιτεκτονική συστήματος και εξαιρετικά συστήματα παρακολούθησης και ολοκληρωμένης υποστήριξης», δήλωσε σχετικά ο κ. Arturo Danesi, CEO MedNautilus Greece. Και συνέχισε: «Η συμμετοχή μας ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητήσουμε με τους κορυφαίους του χώρου από όλο τον κόσμο και να δούμε τις τάσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο Cloud».

Τέλος, το συνέδριο συμπεριελάμβανε την ετήσια απονομή των European Code of Conduct Awards καθώς και μια έκθεση όπου εκπροσωπήθηκαν πάνω από 70 εταιρείες.