Τα βαρυσήμαντα βραβεία για τον κλάδο των επικοινωνιών απονέμονται σε κορυφαίες εταιρείες ως αναγνώριση της δέσμευσής τους στις προσπάθειες μετασχηματισμού του κλάδου μέσω της καινοτομίας
• Η Oracle ανακοίνωσε ότι είναι ένας από τους νικητές των βραβείων Excellence Awards του TM Forum για το 2012 στην κατηγορία Ηγετικής θέσης στον Κλάδο των Επικοινωνιών. Ο θεσμός των βραβείων Excellence Awards του TM Forum διανύει την έκτη χρονιά του και είναι ένα πρόγραμμα ετήσιας βράβευσης εταιρειών με ηγετική θέση στο χώρο των επικοινωνιών διεθνώς, με το οποίο αναγνωρίζεται η συνεισφορά τους που προωθεί την καινοτομία στον κλάδο μέσω της υιοθέτησης κλαδικών προτύπων.
• Το TM Forum επέλεξε την Oracle για το φετινό βραβείο Ηγετικής θέσης στον Κλάδο (Industry Leadership), μεταξύ οκτώ υποψηφίων στην κατηγορία, ως αναγνώριση του ηγετικού της ρόλου στην καθολική υιοθέτηση των προτύπων του TM Forum στον κλάδο των επικοινωνιών. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τα πρότυπα του TM Forum στις διαδικασίες ανάπτυξης προϊόντων και πιστοποίησης σύνθετων λύσεων με το πακέτο προτύπων Frameworx του TM Forum και πρωτοστατεί στην υιοθέτηση των αρχών του TM Forum στα έργα της με πελάτες και συνεργάτες υλοποίησης.
• Η δέσμευση της Oracle στα κλαδικά πρότυπα πηγάζει από τη βεβαιότητά της ότι οι προ-ενοποιημένες λύσεις που φέρουν πιστοποίηση με βάση το Frameworx και παρέχονται ως προϊόντα, βοηθούν τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών να αυξήσουν την επιχειρηματική τους ευελιξία και να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών, με ένα μόνο μέρος του κόστους ανάλογων προσαρμοσμένων λύσεων. Περισσότεροι από 500 επαγγελματίες της Oracle συνεισφέρουν ενεργά σε 114 οργανισμούς διαμόρφωσης προτύπων και σε 13 φορείς αρμόδιους για τα πρότυπα του κλάδου των επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένου του TM Forum. 
• Το TM Forum ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων Excellence Awards 2012 στο συνέδριο Management World 2012, που οργανώθηκε από 21 έως 24 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δουβλίνου στην Ιρλανδία.

Λεπτομέρειες για το βραβείο Excellence Award του TM Forum

• Τα Βραβεία Excellence Awards 2012 του TM Forum συγκεντρώνουν υποψηφιότητες από κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών του κλάδου των επικοινωνιών, προμηθευτές και ολοκληρωτές συστημάτων από ολόκληρο τον κόσμο, και τιμούν εταιρείες που επιδεικνύουν δέσμευση στην πρόοδο του κλάδου μέσω της υποστήριξης, υιοθέτησης και εξέλιξης των κρίσιμων προτύπων που παρέχει το TM Forum μέσω της Κοινότητας Συνεργασίας.  
• Φέτος, ένα πάνελ ανεξάρτητων κριτών αποτελούμενο από κορυφαίους ειδικούς στον κλάδο και σε επιμέρους θέματα, αναλυτές και επενδυτές, επέλεξε τους νικητές στις παρακάτω κατηγορίες: Βραβείο Ηγετικής θέσης στον Κλάδο (TM Forum Industry Leadership Award), Βραβείο Επιχειρηματικής Καινοτομίας (TM Forum Business Innovation Award) και Βραβείο Λειτουργικής αριστείας (TM Forum Operational Excellence Award).

Σχετικές δηλώσεις
• Ο Nik Willetts, Chief Strategy Officer, TM Forum, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Oracle για την κατάκτηση του βραβείου στην κατηγορία Ηγετικής θέσης στον Κλάδο (Industry Leadership) των Excellence Awards 2012 του TM Forum. Και φέτος, για μία ακόμα φορά, οι υποψήφιοι ανέβασαν τον πήχη της ποιότητας, δίνοντας ακόμα περισσότερη αξία στη νίκη.  Η εξαιρετική ποιότητα και ο αριθμός των φετινών υποψηφιοτήτων καταδεικνύουν περαιτέρω τη σημασία του Frameworx για τον κλάδο. Με τον έντονο ανταγωνισμό, οι νικητές μπορούν να είναι πραγματικά υπερήφανοι για τη δέσμευσή τους, όχι μόνο προς το TM Forum αλλά και προς το γρήγορα μεταβαλλόμενο κλάδο μας.»
• Ο Bhaskar Gorti, SVP και General Manager, Oracle Communications, δήλωσε: «Η Oracle έχει την τιμή να λάβει το Βραβείο Ηγετικής θέσης στον Κλάδο για το 2012 από το TM Forum.  Αυτή η αναγνώριση υπογραμμίζει τη συνεχή δέσμευσή μας στο να βοηθάμε τις εταιρείες παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών να καινοτομούν και να αναπτύσσουν τις δραστηριότητές τους μέσα από κορυφαίες λύσεις λογισμικού, υπηρεσίες και ενοποιημένα συστήματα.  Επίσης, καταδεικνύει την υποστήριξη που δείχνουμε προς τα πρότυπα του κλάδου, ώστε να διευκολύνονται οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που μεγαλώνουν καθώς ο κλάδος μας αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.»