Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της Beta 2 έκδοσης του Panda Global Protection 2013, της πιο ολοκληρωμένης λύσης της για την προστασία των πληροφοριών και της ψηφιακής ζωής των οικιακών χρηστών Η/Υ. Η νέα beta έκδοση, η οποία περιλαμβάνει βελτιώσεις που έχει προτείνει η κοινότητα beta testing της Panda Security, είναι διαθέσιμη δωρεάν στη διεύθυνση
http://www.pandasecurity.com/promotions/betatest/

Η πρώτη beta έκδοση του Panda Global Protection 2013 έχει δοκιμαστεί από χρήστες 129 χωρών καταγράφοντας αύξηση στον αριθμό ενεργοποιήσεων κατά 23% από την αντίστοιχη έκδοση 2012. Οι χώρες με τις περισσότερες ενεργοποιήσεις ήταν οι Ισπανία, ΗΠΑ, Βραζιλία, Μεξικό, Ρωσία, Περού, Ινδία, Αργεντινή, Ηνωμένο Βασίλειο και Βιετνάμ.
Η νέα beta έκδοση έχει δύο στόχους. Αρχικά, να απεικονίσει τη σταθερή πολιτική για συνεχή βελτίωση των προϊόντων της Panda Security, και δευτερευόντως να τοποθετήσει στην αγορά λύσεων προστασίας μια λύση υψηλού επιπέδου που ικανοποιεί τις ανάγκες των χρηστών με τη συμβολή των beta testers, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το προϊόν πριν από την επίσημη ανακοίνωσή του. Χάρη στα σχόλιά τους, η εταιρεία είχε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει έναν αριθμό βελτιώσεων στα πεδία της ενεργοποίησης, του interface, του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας στη beta έκδοση που ανακοινώθηκε τον περασμένο
Απρίλιο.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει τις παρακάτω βελτιώσεις:

• Καλύτερη ανίχνευση malware.
• Βελτιώσεις σε διάφορες τεχνολογικές υπομονάδες (modules) (TruPrevent, Web proxy και firewall).
• Απλούστερη και ταχύτερη διαδικασία εγκατάστασης και ενεργοποίησης.
• Βελτιωμένο interface με νέα update buttons και τη δυνατότητα πρόσβασης σε εκθέσεις και στατιστικά από την scan screen.
• Καλύτερες δυνατότητες disinfection στα Windows Vista, Windows 7 και Windows 8 (Consumer Preview).
• Βελτιωμένο on-demand σκανάρισμα χρησιμοποιώντας όλα τα CPU cores.

Σε αντίθεση με την πρώτη έκδοση, η Beta 2 έκδοση του Panda Global Protection 2013 είναι διαθέσιμη σε επιπλέον 21 γλώσσες εκτός των Αγγλικών και Ισπανικών.

Όλοι οι χρήστες που δοκιμάζουν την beta έκδοση του Panda Global Protection 2013, τόσο την 1η όσο και την 2η, θα λαμβάνουν 50% έκπτωση στην αγορά του τελικού προϊόντος, και οι 10 testers που θα προτείνουν τις πιο χρήσιμες βελτιώσεις θα λάβουν (ο κάθε ένας) ως δώρο μια δωροεπιταγή αξίας 200€ του Amazon.com.

Το Panda Global Protection 2013 είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση της Panda Security στη νέα οικιακή προϊοντική σειρά. Η λύση εκμεταλλεύεται τη μοναδική τεχνολογία της Panda, την Collective Intelligence, η οποία συλλέγει ευφυώς τις απειλές από εκατομμύρια χρήστες Η/Υ και προσφέρει αυτόματα, στιγμιαία προστασία ενάντια σε γνωστά και άγνωστα malware.

Η νέα έκδοση βασίζεται στον λειτουργικό πυρήνα που έχει τοποθετήσει το Panda Global Protection υψηλά στις προτιμήσεις των χρηστών. Ο πυρήνας αυτός περιλαμβάνει μια αποτελεσματική antivirus μηχανή προστασίας από γνωστά και άγνωστα malware, ένα firewall με Wi-Fi προστασία που μπλοκάρει τους εισβολείς και τους hackers, το Panda USB Vaccine που εμποδίζει τη διασπορά μολύνσεων μέσω USB συσκευών, φίλτρα εμπιστευτικών πληροφοριών ώστε αυτές να παραμένουν ασφαλείς, backup και system recovery, καθώς και τη δυνατότητα συντονισμού της επίδοσης του Η/Υ. Στη νέα έκδοση περιλαμβάνεται επίσης ένας διαχειριστής password και ένα αποκρυπτογραφημένο password repository το οποίο προστατεύει την ταυτότητα των χρηστών και τους επιτρέπει να κάνουν log σε websites με ένα μόνο κλικ. 

Μπορείτε να κατεβάσετε την beta έκδοση δωρεάν από τη διεύθυνση: http://www.pandasecurity.com/promotions/betatest/

Μπορείτε να βρείτε την εικόνα του Panda Global Protection Beta στο:  http://press.pandasecurity.com/wp-content/uploads/2012/05/PCAVHomeENG.jpg