Η εκδήλωση που διοργανώνεται από την Westnet Distribution έχει σκοπό την παρουσίαση προϊόντων που απλοποιούν την τεχνολογία.Στην εκδήλωση αυτή, η Panda Security Hellas – μέσω της ομιλίας του Corporate Business Development Manager κ. Σάββα Μαυρογιάννη – θα παρουσιάσει την πλήρη γκάμα των λύσεων ασφαλείας που διαθέτει η Panda Security για κάθε επιχείρηση, καθώς και τα οφέλη που προσφέρουν τα προϊόντα της στους πελάτες.
Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις προϊοντικών λύσεων και υπηρεσιών από εκπροσώπους της Hewlett Packard Hellas, ενώ την εκδήλωση θα προλογίσουν εκπρόσωποι της Westnet Distribution.
Σχετικά με την Panda Security-Η εταιρεία Panda Security ιδρύθηκε το 1990 και είναι σήμερα ο παγκόσμιος ηγέτης λύσεων ασφαλείας cloud-based, με προϊόντα διαθέσιμα σε περισσότερες από 23 γλώσσες και εκατομμύρια χρήστες σε 195 χώρες παγκοσμίως. Η Panda Security ήταν η πρώτη εταιρεία ασφάλειας IT που εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη του cloud computing με τη δική της Collective Intelligence τεχνολογία (Συλλογικής Νοημοσύνης). Το καινοτόμο αυτό μοντέλο ασφάλειας, αναλύει και ταξινομεί αυτόματα, καθημερινά, χιλιάδες νέα δείγματα malware, διασφαλίζοντας έτσι τόσο στους εταιρικούς πελάτες όσο και στους οικιακούς χρήστες, την πλέον αποτελεσματική προστασία ενάντια στις απειλές του Internet, με την ελάχιστη ωστόσο επίδραση στην απόδοση του υπολογιστή. Η Panda Security διαθέτει 56 γραφεία σε όλο τον κόσμο με κεντρικά γραφεία στην Καλιφόρνια για τις Η.Π.Α. και στην Ισπανία για την Ευρώπη. Η Panda Security συνεργάζεται με τους φορείς Special Olympics, WWF και Invest for Children στα πλαίσια της πολιτικής της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.
Το υποκατάστημα της Panda Security στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 2000 και μέσα στα πρώτα 10 χρόνια παρουσίας του, έχει να επιδείξει μία εκτεταμένη βάση πελατών σε όλο το φάσμα της οικονομίας με την αντίστοιχη παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.pandasecurity.com/.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:
Panda Security Hellas
Δανάη Λογοθέτη
Marketing & Communications Specialist
Τηλ. +30-211-180-9000 (Ext. 050)
e-mail: danai.logotheti@gr.pandasecurity.com