Η LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης του δικτύου των μεταπωλητών και των συνεργατών της, οργάνωσε την Τετάρτη 4/3, την Πέμπτη 5/3 και την Παρασκευή 6/3/2015 σεμινάριο με θέμα «DrayTek Hospitality Solution Training».

 

 

 

 

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε από μηχανικούς της DrayTekCorp, στην αίθουσα εκπαιδεύσεων των κεντρικών εγκαταστάσεων της LEXIS στον Γέρακα Αττικής.

Περισσότεροι από 60 συμμετέχοντες παρακολούθησαν τις εμπορικές παρουσιάσεις που αφορούσαν στην γκάμα των προϊόντων DrayTek, τα νέα προϊόντα και τα κύρια χαρακτηριστικά τους, καθώς και ενδεικτικές εφαρμογές που υποστηρίζονται από προϊόντα της DrayTek σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σε τεχνικό επίπεδο, με Hands on training σε πραγματικές συνθήκες σε εξοπλισμό DrayTek παρουσιάστηκαν εφαρμογές και σενάρια λύσεων που υποστηρίζουν τα προϊόντα, με ιδιαίτερη έμφαση σε LAN/WAN, VPN & CVM, Centralized Management & Firewall και Aps Management.

Τέλος, οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν με την ομάδα των τεχνικών της LEXIS και της DrayTek θέματα και απορίες σχετικές με τα προϊόντα και τις λύσεις της DrayTek.

H διεξαγωγή του σεμιναρίου έγινε στην Αγγλική γλώσσα. Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν βεβαίωση συμμετοχής, το υλικό όλων των παρουσιάσεων και αναμνηστικά δώρα.

Περισσότερες πληροφορίες: e-mail: marketing@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 67 77 007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.

 

Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) είναι μία από τις πιο πεπειραμένες (από το 1986) και εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο της μελέτης σύγχρονων τεχνολογιών εφαρμογής security και ολοκλήρωσης ενσύρματων και ασύρματων τηλεπικοινωνιακών δικτύων καθώς και συστημάτων UPS. Συμμετέχει μέσω συνεργατών της σε πλήθος έργων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Διαθέτει πιστοποιημένους μηχανικούς και ισχυρή τεχνογνωσία στους τομείς εξειδίκευσής της με πρωταρχικό σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Η DrayTek Corp (www.draytek.com), παγκοσμίως γνωστή και βραβευμένη για την ποιότητα και τεχνολογική αρτιότητα των προϊόντων της, είναι ο πιο αξιόπιστος κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακών και δικτυακών προϊόντων για SOHO και SMB. Οι λύσεις που διαθέτει περιλαμβάνουν μία πλήρη γκάμα από xDSL Routers µε ενσωµατωµένες δυνατότητες VoIP, Wireless και ISDN, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής. Όλοι οι routers διαθέτουν δυναμικό Web Content Filtering της Commtouch καθώς και πλήθος άλλων τεχνολογικών χαρακτηριστικών. Τα προϊόντα της DrayTek, κατάλληλα για όλες τις σύγχρονες ανάγκες συνδεσιμότητας και δικτυακής ασφάλειας, ικανοποιούν ή ακόμα και ξεπερνούν τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών.