Πλήρης γκάμα χρωμάτων με τη μοναδική εγγύηση 2 χρόνια Dell Next Business Day

Η Dell ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών για μοντέλα σε προσιτό κόστος και προηγμένα χαρακτηριστικά – όπως η μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας που με βάση τη χρήση μπορεί να ξεπεράσει και τις 6 ώρες και ο ακόμα πιο λεπτός σχεδιασμός- χωρίς καμία θυσία στις επιδόσεις, παρουσιάζει τη νέα γενιά Inspiron. Στα νέα προϊόντα συμπεριλαμβάνονται τα μοντέλα Inspiron 15 και 17, καθώς και τα 15R και 17R με οθόνες 15 και 17 ιντσών αντίστοιχα.

Στα νέα Inspiron αξιοποιούνται οι νεότεροι επεξεργαστές της Intel με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, από τις οικογένειες Intel® Core™ i3, i5 και i7. Οι νεότεροι αυτοί επεξεργαστές χαρακτηρίζονται από ενεργειακή κατανάλωση 50% χαμηλότερη σε σχέση με τους προκατόχους τους που χρησιμοποιήθηκαν στην προηγούμενη γενιά Inspiron. Όλα τα νέα μοντέλα προσφέρουν μεγαλύτερες επιδόσεις, βελτιώμενη διάρκεια μπαταρίας και είναι λεπτότερα από τις προηγούμενες γενιές Inspiron. Συγκεκριμένα είναι 17% πιο λεπτά και 15% πιο ελαφριά*.

Εκτός από βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας σε ένα πιο μικρό και ελαφρύ σχεδιασμό, τα νέα Inspiron με τους νεότερους επεξεργαστές i3, i5 and i7 της Intel, υποστηρίζουν τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, όπως Bluetooth 4.0, HDMI 1.4a και 3×3 dual-band υποστήριξη ασύρματης σύνδεσης με βάση τα τελευταία πρότυπα Wi-Fi Ν. Επίσης διαθέτουν όλα ενσωματωμένη μονάδα DVD και touchpads, βελτιστοποιημένα για να μπορούν να εκμεταλευτούν πλήρως τις multi-touch δυνατότητες των Windows 8.

Τα νέα Dell Inspiron 15 και 15R διαθέτουν οθόνη 720p WLED 1366 x 768 με τεχνολογία TrueLife™, ενώ τα Inspiron 17 και 17R οθόνη 900p WLED 1600 x 900 με τεχνολογία TrueLife™. Για ακόμα καλύτερη εμπειρία τεχνολογίας, τα μοντέλα Dell Inspiron 15R και 17R προσφέρονται επίσης με επιλογή Full HD οθόνης, ενώ τα Inspiron 15 και Inspiron 15R παρέχονται και σε συνθέσεις με οθόνη touch.

Τα Inspiron 15 και 17 έχουν σχεδιαστεί για τους καταναλωτές που αναζητούν εξαιρετικά χαρακτηριστικά στην πλέον συμφέρουσα τιμή. Διαθέτουν μαύρο ματ φινίρισμα και αριθμητικό πληκτρολόγιο. Και τα δύο συστήματα υποστηρίζουν μέχρι 8 GB RAM, επιλογές σκληρών δίσκων μέχρι 1ΤΒ και επιλογές γραφικών από την ενσωματωμένη επιλογή Intel® HD 4000, έως την ανεξάρτητη κάρτα AMD Radeon™ HD 8730Μ 2 GB για να εξασφαλίζουν την παραγωγικότητα στις καθημερινές χρήσεις του υπολογιστή.

Για τους καναλωτές που αναζητούν μια ανώτερη εμπειρία φορητότητας αλλά και προτάσεις που ανταποκρίνονται στην ιδιαίτερη αισθητική τους , τα μοντέλα Inspiron 15R και 17R θα τους καλύψουν απόλυτα. Προσφέρουν ευκολότερη μεταφορά σε μια πιο λεπτή σχεδίαση με μικρότερος βάρος, ενώ επιπλέον διατίθενται σε διαφορετικές χρωματικές επιλογές. Η τυπική έκδοση περιλαμβάνει ασημί χρώμα (Moon Silver) με φινίρισμα από επεξεργασμένο αλουμίνιο, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις σε Μπλε, Κόκκινο και Ροζ (Peacock Blue, Fire Red, ή Lotus Pink). Προσφέρουν επίσης μνήμη έως 8GB, αριθμητικό πληκτρολόγιο, σκληρό δίσκο έως 1TB και επιλογές για ανεξάρτητη καρτα γραφικών έως AMD Radeon™ HD 8730Μ 2 GB. Επίσης διατίθενται και σε συνθέσεις με οθόνες Full HD.