Η gateProtect ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών συσκευών ασφάλειας δικτύου, ανακοινώνει την διάθεση της νέας γενιάς συσκευών UTM Firewall οι οποίες είναι βασισμένες  στις νεότερες τεχνολογίες Hardware που υπάρχουν στην αγορά αυξάνοντας κατακόρυφα την απόδοση και αξιοπιστία των συσκευών,  ενώ  το λογισμικό εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες τους στο έπακρο. Τα UTM Firewall της gateprotect είναι ιδανικά για δίκτυα με υποδομή Gigabit Ethernet και υψηλές ταχύτητες Internet και μπορούν να προστατέψουν κάθε μέγεθος επιχείρησης.

 

 

Παράλληλα η gateprotect ανακοινώνει την σύναψη στρατηγικής συνεργασία με την Webroot Inc κορυφαία κατασκευάστρια λογισμικού ασφάλειας τερματικών.

Με την συνεργασία αυτή, η gateprotect παρέχει στους πελάτες της το gateprotect Endpoint Protection το οποίο βασίζεται στην επαναστατική τεχνολογία αναγνώρισης κακόβουλο λογισμικού  της Webroot προσφέροντας έτσι  μια ολοκληρωμένη λύση ασφαλείας που εκτός από περιμετρική προστασία καλύπτει και την προστασία από ιούς και κακόβουλο λογισμικό στα τερματικά. 

Τα προϊόντα της gateprotect διατίθενται σε Ελλάδα και Κύπρο αποκλειστικά μέσω της ENERANET και από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: www.gateprotect.com & www.eneranet.com