Απεικονίζει Την Πελατοκεντρική Προσέγγιση Της Εταιρείας

 

Η LAMDA HELLIX, δυναμικός και αξιόπιστος πάροχος ποιοτικών υπηρεσιών data center, ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας. Η νέα εταιρική ταυτότητα της LAMDA HELLIX, που πρόσφατα συμπλήρωσε 10 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας στις Ευρωπαϊκές αγορές, σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου, δυναμικού κύκλου για την πορεία της.

Το πρώτο στάδιο της ανανέωσης αφορά στο νέο λογότυπο της LAMDA HELLIX, που επανασχεδιάστηκε για να υπογραμμίζει την πελατοκεντρική προσέγγιση της εταιρείας. Ο σχεδιασμός αποπνέει τη σταθερότητα και αξιοπιστία που προσφέρει η LAMDA HELLIX στους πελάτες της, ενώ έχει το μπλε χρώμα, θυμίζοντας ότι πρόκειται για μία επιχείρηση ελληνικών συμφερόντων και ευρωπαϊκού προσανατολισμού. Το κόκκινο χρώμα στο κέντρο συμβολίζει τους πελάτες της εταιρείας, που βρίσκονται στο επίκεντρο των υπηρεσιών, ενώ η εξελικτική μαιάνδριος γραμμή υπονοεί την ανοδική και επιτυχημένη πορεία της εταιρείας καθώς και τη στιβαρότητα των υποδομών, διαδικασιών και τεχνογνωσίας που η εταιρεία χρησιμοποιεί για τις υπηρεσίες της. 

Ο Απόστολος Κάκκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA HELLIX, δήλωσε σχετικά:

“H LAMDA HELLIX ανήκει στις επιχειρήσεις που διατηρούν σταθερή πορεία και ξεκάθαρους στόχους. Στην πορεία των δέκα χρόνων, οι πελάτες ήταν πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μας, ενώ βασικός μας στόχος ήταν η άριστη εξυπηρέτησή τους. Η εταιρεία εξελίσσεται και αλλάζει, αλλά αυτός ο στόχος παραμένει στο κέντρο της λειτουργίας μας. Είμαστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις στις διεθνείς αγορές – και το νέο μας λογότυπο εκφράζει ακριβώς αυτό το πνεύμα ανανέωσης και επιχειρηματικής αισιοδοξίας.”

To νέο λογότυπο είναι ήδη σε εφαρμογή και χρησιμοποιείται από την εταιρεία. Στα επόμενα στάδια η εταιρεία θα ανανεώσει το υλικό επικοινωνίας και πωλήσεων.