Παραμένοντας σταθερή στη δέσμευσή της να υποστηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις και τους συνεργάτες που τις προωθούν, με πρωτοποριακές λύσεις δικτύωσης και συνεργασίας

Μέρος των νέων λύσεων που ανακοινώθηκαν σήμερα περιλαμβάνουν προσθήκες στη σειρά Cisco Small Business Pro series, που είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε οι συνεργάτες της Cisco να αναπτύξουν, να εγκαταστήσουν και να διαχειριστούν συστήματα που υποστηρίζουν τις εξελισσόμενες ανάγκες της μικρής επιχείρησης, επιτρέποντας σε αυτή να επικεντρωθεί στις επιχειρησιακές της δραστηριότητες, γνωρίζοντας ότι κάθε λύση βασίζεται επάνω στην προηγούμενη.
Η Cisco επεκτείνει τις Cisco Small Business και Cisco Small Business Pro, στις οποίες περιλαμβάνονται περισσότερα από 100 προϊόντα. Στις νέες λύσεις Cisco Small Business Pro περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα :



  • Cisco ESW 500 Series Switches, της σειράς Cisco Small Business Pro Series που είναι υψηλής απόδοσης Ethernet switches που βελτιώνουν την παραγωγικότητα των μικρών επιχειρήσεων και την ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο που μη λειτουργίας του δικτύου (downtime). 

  • Cisco SPA8800 IP Telephony Gateway, της σειράς Cisco Small Business Pro Series: Μία λύση σε πολύ καλή σχέση τιμής / απόδοσης, που δίνει στις μικρές επιχειρήσεις τη δυνατότητα να συνδέσουν το Open Source IP PBX με τα υπάρχοντα αναλογικά τηλέφωνα και φαξ. Το Gateway προσφέρει εξαιρετική ποιότητα φωνής σε απαιτητικά και διαφορετικά δίκτυα, έτσι ώστε οι μικρές επιχειρήσεις να μην ανησυχούν για «κακή σύνδεση» και να διατηρούν πάντα επαγγελματικό προφίλ για τους πελάτες τους.

Οι νέες προσθήκες στη Cisco Small Business Series είναι οι ακόλουθες:
o Cisco PVC300 IP Camera: μία εύχρηστη λύση IP video surveillance που βοηθά τις μικρές εταιρείες να προστατέψουν τους υπαλλήλους και τα περιουσιακά τους στοιχεία μέσω live βίντεο που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει από οποιοδήποτε σημείο, ακόμη και από κινητό τηλέφωνο που διαθέτει σύνδεση με το Internet
Η Cisco ανακοίνωσε επίσης τις αναβαθμίσεις του Cisco Smart Business Communications System: Cisco Smart Business Communications System (SBCS) έκδοση 1.5. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα συνεργασίας και επικοινωνίας που διασυνδέει γραφεία, υπαλλήλους και πελάτες οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, οποιαδήποτε στιγμή. Η έκδοση 1.5 έχει νέα, χαμηλότερη τιμή και ακόμη ακόμη χαμηλότερο κόστος ανά χρήστη αν συνδυαστεί με τα Cisco ESW 500 Series Switches. Η έκδοση 1.5 περιλαμβάνει νέες εφαρμογές που δίνουν ώθηση στην παραγωγικότητα και βελτιώνουν την εξυπηρέτηση πελατών, στις οποίες περιλαμβάνονται:



  • Το WebEx PhoneConnect, που δίνει στις μικρές επιχειρήσεις τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε συναντήσεις και online συσκέψεις με το πάτημα ενός κουμπιού στο Cisco IP phone, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και ενθαρρύνοντας τη συνεργασία.

  • Το Cisco TimeCardView επιτρέπει στο προσωπικό να χτυπάει κάρτα άφιξης και αποχώρησης, να παρακολουθεί το ωράριο και να κατεβάζει πληροφορίες για τη συμπλήρωση αιτήσεων μισθοδοσίας από το IP phone.

  • Το Single Number Reach βελτιώνει την εξυπηρέτηση πελατών και ελαχιστοποιεί τις αναπάντητες κλήσεις προωθώντας τες σε ένα επιτραπέζιο τηλέφωνο, φορητή συσκευή, soft phone ή άλλο τηλέφωνο που διευκολύνει τον υπάλληλο.

  • Το Allscripts Digital Physicians Office προωθεί σημαντικές πληροφορίες για τους ασθενείς στους γιατρούς, βοηθώντας έτσι το προσωπικό υγείας να προσφέρει την περίθαλψη που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες του ασθενούς.

  • Οι εφαρμογές παρακολούθησης δικτύου και διαχείρισης από τρίτους δίνουν τη δυνατότητα ομαλής λειτουργίας του δικτύου, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης μίας επιχείρησης να εστιάσει την προσοχή του στις επιχειρησιακές του δραστηριότητες.