Η Kaspersky Lab και η IDEAL Electronics ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για τη διανομή των κορυφαίων εταιρικών λύσεων ασφάλειας της Kaspersky Lab στην ελληνική αγορά.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η IDEAL Electronics θα αποτελέσει τον επίσημο διανομέα της Kaspersky Lab και θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη ενός τοπικού δίκτυου μεταπωλητών, το οποίο θα εστιάσει στις πωλήσεις των εταιρικών λύσεων ασφάλειας της Kaspersky Lab. Επιπλέον, η IDEAL Electronics θα προσφέρει βασική τεχνική υποστήριξη σε όλους τους μεταπωλητές που θα υλοποιούν τις λύσεις της Kaspersky Lab σε διάφορες επιχειρήσεις – από μικρές εταιρείες έως μεγάλους οργανισμούς.
Το 1999, η Kaspersky Lab ήταν η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού antivirus για σταθμούς εργασίας (workstations), file servers και application servers που έτρεχαν σε λειτουργικά συστήματα Linux/FreeBSD. Σήμερα, η εταιρεία προσφέρει μια πλήρη γκάμα αποδοτικών λύσεων ασφαλείας για επιχειρήσεις, οι οποίες καλύπτουν τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα και είναι ειδικά σχεδιασμένες για διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων. Τα προϊόντα της εταιρείας καλύπτουν τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις – ανεξαρτήτως μεγέθους – στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας. Τα κορυφαία προϊόντα της Kaspersky Lab προσφέρουν πολλαπλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικών επιπέδων, της προσαρμοστικότητας, της επεκτασιμότητας, της συμβατότητας με διάφορες πλατφόρμες κτλ.
«Η Kaspersky Lab διαθέτει μια μακρά κληρονομιά καινοτομίας στον τομέα της ασφάλειας. Εστιάζουμε συνεχώς στην παρουσίαση λύσεων που «ακούν» τις ανάγκες της αγοράς και ιδιαίτερα τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων», δήλωσε ο κύριος  Dragan Martinovic, Managing Director South-Eastern Europe της Kaspersky Lab. «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την IDEAL Electronics. Πιστεύουμε ότι η IDEAL είναι ένας δυναμικός συνεργάτης που θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας στην Ελλάδα, καθώς και να παρέχουμε την εξειδίκευση και τις κορυφαίες τεχνολογίες μας στις επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς», συμπλήρωσε.
Από την πλευρά του, ο κύριος Σαμουήλ Δαυίδ, Διευθύνων Σύμβουλος της IDEAL Electronics, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την Kaspersky Lab και που προσθέτουμε τα προϊόντα ασφαλείας της στο χαρτοφυλάκιό μας. Πιστεύουμε ότι με τις εταιρικές λύσεις της Kaspersky, επεκτείνουμε τη λίστα των αξιόπιστων και οικονομικά ανταγωνιστικών λύσεων που μπορούμε να προσφέρουμε στο δίκτυο των αντιπροσώπων μας».
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις  www.kaspersky.com και www.ideal.gr