Με αφορμή την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και της ανάγκης της να προστατεύσει τους χρήστες καθώς ολοένα και περισσότεροι χρησιμοποιούν φορητές συσκευές, ο ειδικός λογισμικού ασφαλείας Avira ανακοίνωσε την προσθήκη τριών χαρακτηριστικών στη νέα της premium εφαρμογή Avira Antivirus Security Pro η οποία είναι πλέον διαθέσιμη για Android smartphones και tablets. Τα χαρακτηριστικά αναπτύχθηκαν από τον τομέα mobile development της AviraΆs στη Silicon Valley.

 

H εφαρμογή Avira Android Security που βασίζεται στο βραβευμένο μηχανισμό antivirus της Avira, ελέγχει αυτόματα τη συσκευή του χρήστη για ιούς, spyware, Trojans και άλλο κακόβουλο λογισμικό ενώ μέσα από αυτή οι χρήστες έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να αποκλείουν κλήσεις ή μηνύματα από ενοχλητικές επαφές.

 

Επιπλέον, μέσα από το my.avira.com οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν τη συσκευή τους σε χάρτη (μέσω GPS, WiFi ή δικτύου κινητής) ή σε περίπτωση απώλειας να το εντοπίσουν αναγκάζοντάς το να παράγει δυνατό ήχο (ακόμη και στη περίπτωση που έχουν απενεργοποιηθεί οι ήχοι ειδοποίησης) και να κλειδώσουν ή να διαγράψουν το περιεχόμενο της συσκευής από απόσταση στην περίπτωση που αυτή έχει κλαπεί.

 

Το Avira Android Security είναι διαθέσιμο για smartphones με λειτουργικό Android 2.2 (Froyo) και νεότερο και tablets με λειτουργικό Android 4.0 (Jelly Bean) και νεότερο.

 

“Καθώς δημιουργούνται ολοένα και περισσότερα προβλήματα ασφάλειας σε περιβάλλον Android, η Avira είναι εδώ για να βοηθήσει στην αντιμετώπισή τους” δήλωσε ο Leon Crutchley, Mobile Products Manager της Avira.

 

Premium Αναβαθμίσεις για Android

 

Η Avira ενσωμάτωσε στο Avira Antivirus Security Pro τα παρακάτω τρία χαρακτηριστικά:

  • Ασφαλής Περιήγηση – Ιστοσελίδες που ενδέχεται να αποτελούν απειλή μόλυνσης της συσκευής, αποκλείονται χάρη σε μια εξαιρετικά ισχυρή τεχνολογία παρακολούθησης ιστοσελίδων σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε οι χρήστες να μην πέσουν θύματα απάτης ή επιθέσεων phishing.
  • Ωριαίες Ενημερώσεις – Οι φορητές συσκευές απειλούνται διαρκώς από νέες κακόβουλες επιθέσεις και η Avira προστατεύει τις συσκευές αυτές μέσα από συχνές αναβαθμίσεις προκειμένου οι χρήστες να αισθάνονται ασφαλείς. 
  • Πρόσβαση σε γρήγορη υποστήριξη – Σε περίπτωση που ο χρήστης αντιμετωπίζει πρόβλημα, οι ειδικοί της Avira βρίσκονται στη διάθεσή του είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω online επικοινωνίας.

 

«Είναι γνωστό πως πολλές κακόβουλες επιθέσεις πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος περιήγησης (browser) και όχι μόνο μέσω εφαρμογών, γεγονός που θεωρείται απαράδεκτο για τους χρήστες συσκευών Android που επιθυμούν να είναι ασφαλείς όταν σερφάρουν, εργάζονται ή παίζουν στη φορητή τους συσκευή» εξήγησε ο  Crutchley. «Έχουμε επενδύσει σημαντικά έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους χρήστες μας την προστασία που επιθυμούν, μια premium εφαρμογή που θα τους κρατά προστατευμένους όταν περιηγούνται online ή όταν χρησιμοποιούν οποιαδήποτε εφαρμογή στη συσκευή τους»

 

Η εφαρμογή Avira Antivirus Security Pro είναι διαθέσιμη για λογισμικό Android 2.2 και νεότερο και προς το παρόν διαθέσιμη στα Γερμανικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιαπωνικά και στα Κορεατικά.

 

Σχετικοί Σύνδεσμοι

 

  • Για να κατεβάσετε το Avira Antivirus Security Pro για Android πατήστε εδώ.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Avira Antivirus Security Pro για Android, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
  • Γίνετε μέλος της κοινότητας της Avira στο Facebook στη σελίδα: www.facebook.com/avira

 

Διαδικασία Ενεργοποίησης

 

  1. Αγοράστε την άδεια Avira Antivirus Security Pro από έναν συνεργάτη της Avira και αποκτήστε τον κωδικό ενεργοποίησης.
  2. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε εάν διαθέτετε ήδη έναν, στο www.avira.com
  3. Αντιγράψτε και επικολλήστε τον κωδικό ενεργοποίησης στον λογαριασμό σας στην Avira.
  4. Κατεβάστε από το Google Play Store την δωρεάν έκδοση της εφαρμογής Avira Antivirus Security και εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στην Avira όταν επιθυμήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες επί πληρωμή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον επίσημο διανομέα των προϊόντων Avira για Ελλάδα και Κύπρο, την εταιρία T&K Computer Organizer Ltd, www.avirasuite.gr ή κάποιον από τους συνεργάτες της στην Ελλάδα ή την Κύπρο.