Η Dell ανακοινώνει τη διεύρυνση της δημοφιλούς οικογένειας οθονών Dell Ultrasharp με νέα μοντέλα που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις του επαγγελματικού περιβάλλοντος συνδυάζοντας εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και εντυπωσιακή ποιότητα απεικόνισης.

 

 

 

 

Μεταξύ των νέων μοντέλων ανήκουν οι οθόνες πολυμέσων Dell UltraSharp 27, 23 και 21.5 ιντσών, οι οποίες προσφέρουν εντυπωσιακές επιλογές συνδεσιμότητας.

Προσφέρουν πλήρη χαρακτηριστικά για την υποστήριξη εφαρμογών πολυμέσων, σε ανάλυση Full HD, με εκτεταμένες δυνατότητες προβολής. Επίσης, ενσωματώνουν κάμερα 2.0 Megapixel Full HD. Οι οθόνες υποστηρίζουν το Microsoft Lync, επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν φωνητικές και βίντεο κλήσεις μέσω του υπολογιστή τους σε χρήστες Lync. Με τον τρόπο αυτό αποτελούν ιδανική επιλογή για περιβάλλοντα που επιθυμούν να αξιοποιήσουν προηγμένες δυνατότητες επικοινωνίας και συνεργασίας, με χαρακτηριστικά όπως η κοινή χρήση της οθόνης και η συνεργασία με την υποστήριξη εφαρμογών με μορφή εικονικού πίνακα.

Κατά τη διάρκεια συνομιλιών βίντεο για επικοινωνία με συνεργάτες, φίλους ή την οικογένεια, οι συμμετέχοντες μπορούν να βλέπουν και να ακούν ο ένας τον άλλο με αξιοθαύμαστη σαφήνεια. Οι νέες οθόνες προσφέρουν επίσης εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης 178ο σε οριζόντιο και κάθετο επίπεδο.

Δυνατότητες διασύνδεσης και εργονομίας

Οι νέες οθόνες περιλαμβάνουν διαφορετικές επιλογές ρύθμισης για την κλήση της επιφάνειάς τους, ενώ το μοντέλο  Dell UlraSharp UZ2315H προσφέρει επίσης δυνατότητα ρύθμισης του ύψους, αλλά και περιστροφής του panel σε κατακόρυφη θέση (pivot). Ολα τα νέα μοντέλα διαθέτουν θύρες HDMI, Display Port και VGA, ενώ ενσωματώνουν hub USB 3.0 και σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Επίσης διαθέτουν μικρόφωνο και ηχεία καθώς και υποδοχή σύνδεσης για αντίστοιχες εξωτερικές συσκευές ή headset.
Ακόμα, παρέχουν δυνατότητα τοποθέτησης σύμφωνα με το πρότυπο VESA 100x100mm.

Εγγύηση και τεχνική υποστήριξη Dell

Οι οθόνες Dell Ultrasharp καλύπτονται από εγγύηση 3 ετών Next Business Day exchange με απόκριση την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον χώρο του πελάτη*. Επιπλέον, για την παραπάνω διάρκεια της εγγύησης, παρέχεται Dell Premium Panel Guarantee, με το οποίο προβλέπεται η αντικατάσταση της οθόνης σε περίπτωση εμφάνισης έστω και ενός φωτεινού pixel.**

* Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή

** Με την εγγύηση Dell Premium Panel Guarantee αντικαθίσταται η οθόνη σε περίπτωση εμφάνισης έστω και 1 μονίμως φωτεινού pixel.Λεπτομέρειες υπάρχουν στη διεύθυνση :  http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/kcs/document?docid=414288