Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο ceiling-mount Access Point της DrayTek (www.draytek.com), VigorAP 910C.

 

 

 

 

 

 

 

Το VigorAP910C αποτελεί ιδανική λύση για την ασύρματη κάλυψη χώρων με μεγάλη επισκεψιμότητα όπως γραφεία, πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία , εστιατόρια, και καφέ.

Το VigorAP 910C είναι συμβατό και με IEEE802.11ac και υποστηρίζει πολλαπλούς τρόπους λειτουργίας όπως  AP, Client, WDS και Universal Repeater. Διαθέτει 1 Gigabit Ethernet θύρα ενώ η  δυνατότητα τροφοδοσίας μέσω PoE-PD (802.3af Compliant) κάνει την εγκατάσταση ευκολότερη, ιδιαίτερα σε χώρους που απαιτούνται περισσότερα από ένα Access Point. Διαθέτει dual band δέκτη που υποστηρίζει συσκευές στα 2.4GHz και 5GHz ενώ οι τεχνικές  wireless prioritization εξασφαλίζουν καλύτερη κάλυψη για εφαρμογές Wi-Fi Multi Media (WMM). To WLAN QoS draft στοχεύει στην βελτίωση μετάδοσης audio, video και voice εφαρμογών ενώ με τον συνδυασμό  4 διαφορετικών SSID, υποστήριξης  VLAΝ, MAC filtering, user authentication, data encryption και 802.1x RADIUS εξασφαλίζεται ο ολοκληρωμένος έλεγχος της ασφάλειας του ασύρματου δικτύου.

Για την κάλυψη μεγαλύτερων χώρων όπου απαιτείται εγκατάσταση περισσότερων συσκευών, δίνεται η δυνατότητα ενοποιημένης διαχείρισής τους μέσω μίας ενιαίας πλατφόρμας. Για την κεντρική διαχείριση των VigorAP 910C είναι αρκετή η σύνδεση τους με Router Vigor2860 series ή Vigor2925 series χωρίς να απαιτείται άδεια χρήσης  ή κόστος συνδρομής. Με το ενοποιημένο User Interface που παρέχουν οι σειρές αυτές (Vigor2860 Combo Wan και Vigor2925 Triple Wan) η εγκατάσταση και διαχείριση των VigorAP 910C γίνεται απλή και εύκολη. Επιπλέον, η εφαρμογή του Load Balancing  εξασφαλίζει την αποτελεσματική και ομαλή ροή μέσω των εγκατεστημένων Access Points.

Το ViogrAP 910C θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά μετά τον Ιούνιο.

Η DrayTek, κορυφαία εταιρεία στο σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων VPN/Firewall/Security, διαθέτει μία πλήρη γκάμα από ADSL Routers, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η LEXIS Πληροφορική.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr), e-mail: lexis@lexis.gr,

Αθήνα: 210 6777007, Θεσ/νίκη: 2310 329350-1.