To Patch Authority Ultimate (PAU), της Scriptlogic δίνει τη δυνατότητα στους IT administrators να εδραιώσουν την ασφάλεια ενός δικτύου

Είναι γεγονός ότι οι διαδικασίες scanning και patching εφαρμογών και λειτουργικών συστημάτων σε virtual machines, δεν υποστηρίζονται από πολλές εφαρμογές patch management. To PAU εκτελεί διαδικασίες scanning και patching τόσο στις on-line όσο και στις off-line virtual machines. Αυτή η νέα δυνατότητα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη διατήρηση της ασφάλειας σε virtual servers και desktops.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ • Ακριβές και ολοκληρωμένο patching
  Βασιζόμενο στην τεχνολογία της Shavlik το PAU εκτελεί διαδικασίες patching σε desktops και servers (physical και virtual) με λειτουργικά συστήματα της Microsoft, αλλά διαχειρίζεται και patches για εφαρμογές τρίτων όπως οι Adobe, Firefox, Winzip κ.α. 

 • Προηγμένοι αυτοματισμοί
  Το PAU διαθέτει μια εύκολη στη χρήση κονσόλα διαχείρισης με διαισθητική σχεδίαση που υποστηρίζει multitasking για scanning ταυτόχρονα με τις λειτουργίες που εκτελούνται. Επίσης διαθέτει μια ευπροσάρμοστη home page, γραφήματα, αναφορές και προηγμένη navigation toolbar που καθορίζονται από τον χρήστη. 

 • Ευκολία στη χρήση
  Το patching μπορεί να επιτευχθεί απλά, με δύο κλικ: scanning και εφαρμογή. Πίσω από την απλότητα κρύβονται προηγμένες λειτουργίες που επιτρέπουν πλήρη έλεγχο των δυνατοτήτων της εφαρμογής σε όποιο βάθος επιθυμεί ο administrator. Στις επιλογές του περιλαμβάνονται το patch grouping, το machine grouping, το φιλτράρισμα, το agent management, ο προγραμματισμός εκτέλεσης λειτουργιών και εκτεταμένες δυνατότητες reboot. 

 • Προηγμένο reporting
  Το PAU δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη και στους IT administrators να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή το επίπεδο ασφάλειας στα επιχειρησιακά δίκτυα μέσα από μια σειρά 20 και πλέον ενσωματωμένων reports που περιγράφουν το patch status. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ • Ολοκληρωμένο patching
  Patching για τις x86 και x64 εκδόσεις των Windows, του Office, των προϊόντων Server (π.χ. Exchange, IIS, SQL, BizTalk κ.λπ.). Επιπλέον υποστηρίζει εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών όπως οι: WinZip, Adobe, Real, Firefox και πολλοί άλλοι. Το PAU ενσωματώνει την patching engine της Shavlik. To patching μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω agent ή και χωρίς agent. Οι χρήστες φορητών συσκευών μπορούν να εγκαταστήσουν και self-protecting agent.
  a Εκτεταμένες λειτουργίες αυτοματισμού
  Οι διαδικασίες scanning, download, patch deployment και εγκατάστασης του agent, μπορούν να εκτελούνται ταυτόχρονα χάρη στις δυνατότητες multitasking. To role based administration επιτρέπει την εκτέλεση των εργασιών και από διαφορετικά άτομα.

 • Υποστήριξη physical και virtual machines
  Εκτελεί διαδικασίες scanning και patching σε physical και virtual machines είτε αυτές είναι on-line είτε είναι off-line. Χρησιμοποιώντας στοιχεία από Active Directory ή από άλλες λίστες χρηστών servers μπορεί να καθοριστεί το πεδίο ή οι ομάδες των χρηστών όπου θα εφαρμοστούν διαδικασίες patch management.  

 • Ευκολία εφαρμογής και χρήσης
  Εγκαθίσταται εύκολα και επιτρέπει στο προσωπικό μηχανογράφησης να εκτελέσει διαδικασίες scanning για ανίχνευση των απαιτούμενων patches μέσα σε μία ώρα. Το νέο user interface της κεντρικής κονσόλας, επιτρέπει εύκολη πλοήγηση στο μενού ενώ παρέχει και 6 status charts για άμεση εποπτεία.  

Για περισσότερες πληροφορίες και δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής επισκεφθείτε το: www.scriptlogic.com/products/patchauthorityultimate. Τα Patch Authority Ultimate, διατίθεται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Orthology.


Σχετικά με την Orthology
H Orthology Ltd (www.orthology.gr) ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς και στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης. Αντιπροσωπεύοντας μεγάλους οίκους της Αμερικής και της Ευρώπης, προσφέρει λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που καλύπτουν συνολικά τις ανάγκες των πελατών στους παρακάτω τομείς:Communication, Education, Infrastructure Management, Network Management, Reporting & Business Intelligence, Systems Management, Web Analytics & Marketing. Το φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας, περιλαμβάνει υπηρεσίες που στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας του πελάτη, μέσω τεκμηριωμένων λύσεων και συνολικής υποστήριξης για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των πόρων του.Για περισσότερες πληροφορίες:
Orthology Ltd
Μεσογείων 401, 
153 43 Αγία Παρασκευή,
(T) +30 210 6080091
(F) +30 210 6080092
(W) www.orthology.gr