Η Dell παρουσιάζει και στην Ελληνική αγορά τα νέα laptop Inspiron 14, 15 και 17 της σειράς 5000 και τα Inspiron 14 και 15 της σειράς 3000. Αυτά τα νέα laptop είναι σχεδιασμένα με δυναμικά και ευέλικτα χαρακτηριστικά με στόχο να βοηθούν τους χρήστες να είναι πετυχημένοι σε κάθε τους δραστηριότητα. Ισχυροί επεξεργαστές Intel 4ης γενιάς, σκληροί δίσκοι μεγάλης χωρητικότητας και οθόνες touch 10 σημείων εξαιρετικής απόκρισης με ανάλυση Full HD, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των διαφορετικών τρόπων ζωής των καταναλωτών.

 

«Οι μαθητές αλλά και οι γονείς επιθυμούν τεχνολογία που τους βοηθά να είναι αποδοτικοί στις προσωπικές και εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες,» δήλωσε ο Ray Wah, αντιπρόεδρος του Dell Consumer PC Group. «Τα νέα μας Inspiron laptop είναι μια έξυπνη επένδυση για οικογένειες, παρέχοντας τους την τελευταία τεχνολογία για παραγωγικότητα και ψυχαγωγία σε λεπτές σχεδιάσεις που εξοικονομούν χώρο.»

 

Σειρές laptop Dell Inspiron 5000: Κομψές και δυνατές επιλογές

Τα νέα laptop Inspiron 14, 15 και 17 της σειράς 5000 περιλαμβάνουν πολυάριθμα χαρακτηριστικά για να προσφέρουν άνεση και είναι ιδανικά για οποιαδήποτε εκπαιδευτική χρήση ή για να χρησιμοποιούνται από πολλά μέλη της οικογένειας. Οι οικογένειες θα απολαύσουν μια φορητή, πολύπλευρη εμπειρία computing ενισχυμένη από high-end επιλογές, όπως εντυπωσιακές οθόνες που πλαισιώνονται από ένα όμορφο, ματ καπάκι από brushed aluminum (βουρτσισμένο αλουμίνιο). Τα laptop βασίζονται στην ισχύ των επεξεργαστών 4ης γενιάς Intel Core i που βοηθούν να επεκταθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ προσφέρονται με προαιρετική διακριτή κάρτα γραφικών AMD Radeon ή NVIDIA GeForce. Με δεδομένο το γεγονός ότι η ψυχαγωγική χρήση προσφέρει ένα ευχάριστο διάλειμμα μετά από μια μέρα εργασίας ή μελέτης, οι νέοι φορητοί υπολογιστές διαθέτουν ηχεία Waves MaxxAudio για μια πλούσια εμπειρία ήχου.

2 Χρόνια εγγύηση Dell Next Business Day & τεχνική υποστήριξη Dell

Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας περιλαμβάνοντας σε όλα τα προϊόντα της εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη* εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη.

 

Διαθεσιμότητα

Τα νέα laptop Inspiron 14, 15 και 17 της σειράς Inspiron 5000 και τα Inspiron 14 και 15 της σειράς Inspiron 3000 είναι διαθέσιμα άμεσα. Το Inspiron 15 της σειράς 5000 είναι διαθέσιμο σε ασημί και κόκκινο χρώμα. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη διεύθυνση www.dell.gr.

 

Σύνδεσμοι

Dell Inspiron Laptops & Ultrabooks

 

 

Βρείτε την Dell: