< και πάχος που κυμαίνεται μεταξύ 11 και 15mm, το Dell XPS 11 είναι ένα ιδιαίτερα λεπτό, ελαφρύ και φορητό 2-σε-1 Ultrabook προσφέροντας πρωτοποριακό σχεδιασμό tablet με λειτουργικότητα υπολογιστή. Μετατρέπεται εύκολα από tablet σε laptop με περιστροφή 360 μοιρών και μέσω του καινοτόμου  φωτιζόμενου πληκτρολογίου παρέχει εντυπωσιακή εμπειρία χρήσης οπουδήποτε και αν χρησιμοποιείται. Διαθέτει πρωτοποριακή οθόνη Quad HD (2560 x 1440) με διαγώνιο 11,6 ίντσες, την υψηλότερη ανάλυση σε αυτό το μέγεθος με τεχνολογία True Color που υποστηρίζεται από eeColor, για ζωντανά αληθοφανή χρώματα σε οποιοδήποτε φωτισμό.  

 

Dell Inspiron 11 3000: Εξαιρετικά φορητός σχεδιασμός, ευκολία αφής και δυνατότητες πληκτρολογίου

 

Για οποιαδήποτε εργασία on-the-go, το Dell Inspiron 11 της σειράς 3000 είναι μια αξιόπιστη, εξαιρετικά φορητή επιλογή για καταναλωτές που έχουν ιδιαίτερα δραστήριο πρόγραμμα. Το Dell Inspiron 11, 3000 διαθέτει μια 11,6 ιντσών touch οθόνη με τεχνολογία capacitive touch 10 σημείων με διπλή συστοιχία ψηφιακών μικροφώνων με τεχνολογία μείωσης εξωτερικών θορύβων, ώστε τα web chats να είναι εκπληκτικά σαφή – ακόμη και σε δημόσιους χώρους. Μέ πάχος μόλις 21,2 χιλιοστά, βάρος που ξεκινά από μόλις 1.400 gi και αυτονομία έως και 8 ώρες και 20 λεπτά, το Dell Inspiron 11, σειρά 3000, είναι ιδανικό τόσο για ψυχαγωγία, όσο και για παραγωγικότητα εν κινήσει.

 

Οι δύο αυτές νέες φορητές επιλογές της Dell επεκτείνουν το εύρος φορητών συσκευών της Dell, στο οποίο συγκαταλέγεται και το ιδιαίτερα εντυπωσιακό Dell XPS 15.

Το Dell XPS 15 εντυπωσιάζει με τον εκπληκτικά λεπτό σχεδιασμό του, ενώ προσφέρει την επιλογή της πρώτης οθόνης 15,6 ιντσών Quad HD+ (3200 x 1800 pixels) στον κόσμο, η οποία είναι και η υψηλότερη ανάλυση σε ένα φορητό υπολογιστή αυτού του μεγέθους, Ακόμη, παρέχει εκπληκτικές επιδόσεις multimedia, προσφέροντας την υψηλότερη ανάλυση οθόνης στην κατηγορία του και συγκεντρώνοντας απίστευτη ισχύ σε ένα εξαιρετικά λεπτό, ελαφρύ σχεδιασμό με βάρος που ξεκινά από 2kg¹. Είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής 15,6 ιντσών στον κόσμο που διαθέτει οθόνη Quad HD+, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία IGZO με επιλογή τεχνολογίας touch. Η οθόνη διαθέτει περισσότερα από 5,7 εκατομμύρια pixels – πέντε φορές περισσότερα από το πρότυπο HD – παρέχοντας μια συναρπαστικά υψηλή ανάλυση. Σχεδιασμένο για τους λάτρεις της δημιουργικότητας, το Dell XPS 15 παρέχει επιλογές επεξεργαστή 4ης γενιάς Intel Core i5 και i7 τετραπλού πυρήνα και επιλογές διακριτών γραφικών NVIDIA. Κάθε Dell XPS 15 εκκινείται σε δευτερόλεπτα και λειτουργεί ταχύτατα, με επιλογές σκληρού δίσκου από 500GB έως 1TB², οι οποίες περιλαμβάνουν 32GB mSATA SSD ή δίσκο 512GB τεχνολογίας SSD, ενώ αξιοποιούν την τεχνολογία Intel Rapid Start³.

 

2 Χρόνια εγγύηση Dell Next Business Day & τεχνική υποστήριξη Dell

Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας περιλαμβάνοντας σε όλα τα προϊόντα της εγγύηση 2 ετών Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη* εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη.