Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, ανακοίνωσε σήμερα ότι έλαβε την πιστοποίηση για τις υπηρεσίες Cloud και Managed Services από τη Cisco.

 

 

 

Σύμφωνα με την εν λόγω πιστοποίηση η εταιρία έχει τις δυνατότητες για την ανάπτυξη, την παράδοση, τη διαχείριση και την υποστήριξη καινοτόμων υπηρεσιών Cloud και Managed Service λύσεων για τη διεθνή αγορά. Αναδεικνύει επίσης το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, αξιοπιστίας και εμπειρίας της ομάδας Cloud της Intracom Telecom και επιβεβαιώνει την υπεροχή της εταιρίας στην προσφορά υπηρεσιών Cloud αλλά και υπηρεσιών υποστήριξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Intracom Telecom αποτελεί τον κορυφαίο ολοκληρωτή συστημάτων στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους λιγοστούς οργανισμούς της Νότιο Ανατολικής Ευρώπης που έχουν λάβει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση της Cisco.

Σχολιάζοντας τη διάκριση αυτή, ο κ. Γεράσιμος Μιχαλίτσης, Διευθυντής Marketing του τομέα υπηρεσιών της Intracom Telecom, δήλωσε: «Η IntracomTelecom έχει επενδύσει σημαντικά στο cloudcomputing προκειμένου να διασφαλίσει τη παροχή δυναμικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών cloud για τις ποικίλες ανάγκες των πελατών της. Η συγκεκριμένη διάκριση, η οποία και αποσπάσθηκε ύστερα από μια αυστηρή διαδικασία πιστοποίησης και έλεγχου από τρίτο φορέα, επικυρώνει την κορυφαία αρχιτεκτονική cloud της IntracomTelecom».