Οι συσκευές Apple iPhone – iPad και Samsung Galaxy, θα διευκολύνουν σημαντικά στην χρήση και διαχείριση των προϊόντων SwiftBase CM και AVM GlobalComServer. Συγκεκριμένα, θα μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα με το σύστημά σας "SwiftBase CM" μόλις λάβετε κάποιο alert και να διαπιστώσετε τί ακριβώς συμβαίνει στο computer room σας. Θα μπορείτε να δείτε τις τρέχουσες ενδείξεις όλων των αισθητήρων, ζωντανή εικόνα από τις κάμερες του συστήματος, καθώς και προηγούμενες ενδείξεις και ιστορικά γραφήματα.
Ακόμα θα μπορείτε να κάνετε remote power-off  / power-on, τους servers και τις συσκευές του computer room σας, μέσω των συστημάτων "SwiftBase CM-Power-3" και "SwiftBase CM-Relay"!
Επίσης, θα μπορείτε να συνδέεστε με το σύστημα Fax/SMS/Telex/Voice  Server "AVM GlobalComServer" και να βλέπετε όλα τα εισερχόμενα μηνύματα (π.χ. fax), καθώς και να αποστέλλετε οποιοδήποτε τύπο μηνύματος (fax, telex, voice, κλπ)!
Ύστερα από την μεγάλη απήχηση που έχει η προσφορά μας και έχοντας ήδη διαθέσει μεγάλο αριθμό δωρεάν συσκευών Apple iPhone στους Πελάτες μας, επεκτείνουμε τώρα την προσφορά μας και σε πολύ χαμηλότερου κόστους αγορές σας, όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα. Επίσης επεκτείνουμε την προσφορά μας, ώστε να συμπεριλαμβάνει και προηγούμενες αγορές προϊόντων μας, που ήδη έχετε κάνει (παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας πληροφορήσουμε τί όφελος εξασφαλίζετε από τις προηγούμενες αγορές σας).
E-SYSTEMS Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής
Αλκυόνης 41, 17562 Παλαιό Φάληρο
Τηλ: 210-569-98-98
Φαξ: 210-569-98-97
Web: www.e-systems.gr
Email: info@e-systems.gr