Ειδική προσφορά της εταιρίας για να ευχαριστήσει τους συνεργάτες στην Ελλάδα

 

 

 

 

 

Την παρουσία και τις επιδόσεις στην ελληνική αγορά επιβράβευσε η ESET, επιλέγοντας την Ελλάδα για τη διεξαγωγή του Ετήσιου Παγκοσμίου Συνεδρίου της για το 2014. 275 στελέχη από 80 χώρες συγκεντρώθηκαν στη Ρόδο από 2 έως 6 Ιουνίου 2014 για τον ετήσιο απολογισμό των δράσεων και των επιδόσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και την ανάλυση των μελλοντικών κινδύνων και ευκαιριών στη βιομηχανία λύσεων ασφάλειας.

 

Ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος ESET Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Hαπόφαση να διεξαχθεί το φετινό Παγκόσμιο Συνέδριο της ESETστην Ελλάδα, είναι εκτός από σημαντική για εμάς και τη χώρα μας, και ιδιαίτερα τιμητική. Είμαστε ικανοποιημένοι για τις επιδόσεις της ελληνικής αγοράς, και περήφανοι για τους συνεργάτες μας, καταναλωτές και εταιρικούς πελάτες, και, γιΆ αυτό, τους ευχαριστούμε που αναγνωρίζουν τη σημασία και την αξία των λύσεων ESET και επενδύουν στην ασφάλεια των υποδομών τους με επαγγελματικές και αξιόπιστες λύσεις.»

 

Η ESET Hellas, θέλοντας να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της για την υποστήριξη τους, χάρη στην οποία επιλέχθηκε η χώρα μας για τη φετινή διεξαγωγή του ESET WORLD PARTNER CONFERENCE, ανακοίνωσε μία προσφορά για την ενίσχυση των πωλήσεων των εταιρικών πελατών της. Συγκεκριμένα, για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 16/06/2014 μέχρι και 15/07/2014, η  εταιρία θα προσφέρει τρεις (3) επιπλέον μήνες δωρεάν προστασίας, για νέες άδειες διάρκειας ενός (1) έτους, ενώ για νέες άδειες διάρκειας δύο (2) ετών, η προσφορά θα αυξάνεται στους έξι (6) επιπλέον μήνες δωρεάν προστασίας. Η προσφορά αφορά σε αγορές νέων αδειών των εκδόσεων ESET Endpoint Antivirus, ESET Endpoint Security, ESET File Security, ESET Mail Security, ESET Gateway Security, ESET Secure Business και ESET Secure Enterprise.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν: τηλ: 210 7759270, email: sales@esetgr.com.