Το Gold βραβείο της κατηγορίας Υπηρεσίες και Συστήματα Bαπέσπασε η Uni Systems στα e-volution awards 2014, για το έργο της ηλεκτρονικής τιμολόγησης περισσότερων από 10.500 φαρμακείων, έργο με τον μεγαλύτερο αριθμό αποδεκτών που έχει υλοποιηθεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα. Επιπλέον, η Uni Systems μοιράστηκε με την κοινοπραξία paperless@connect, που δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία της Impact Α.Ε., ένα ακόμη Gold βραβείο στην κατηγορία Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες.

 

Η Uni Systems, για την κατηγορία Υπηρεσίες και Συστήματα B-B, έλαβε ένα από τα δέκα (10) συνολικά βραβεία που δόθηκαν στην τελετή απονομής των e-volution awards 2014, τα οποία διοργανώνονται για τρίτη χρονιά από την εταιρεία Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, και του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).

 

Το έργο e-Invoicing για το οποίο διακρίθηκε η Uni Systems και βασίζεται στην υπηρεσία paperless@connect, είχε ως αποδέκτες ηλεκτρονικών παραστατικών περισσότερα από 10.500 φαρμακεία και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο έργου για το Κέντρο Μηχανογραφικής Επεξεργασίας Συνταγών (Κ.Μ.Ε.Σ.) του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., αφορά δε στη μηνιαία εκκαθάριση συνταγών των φαρμακείων – μελών του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

 

Ο κ. Χρήστος Σμυρνιός, Διευθυντής Πωλήσεων Δημοσίου Τομέα, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της Uni Systems, δήλωσε για τη διάκριση: «Η Gold διάκριση του έργου της ηλεκτρονικής τιμολόγησης των φαρμακείων στα evolutionawards 2014 είναι μια ακόμη απόδειξη ότι η Εταιρεία μας εξελίσσεται αντιμετωπίζοντας με άξονα την καινοτομία τις πολλαπλές προκλήσεις των έργων που υλοποιεί. Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή για τη διάκριση και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα του πολίτη».

 

Η υλοποίηση της λύσης paperless@connect, αντιμετώπισε την πρόκληση της τιμολόγησης εξαιρετικά μεγάλου αριθμού πελατών τα οποία έπρεπε να τιμολογηθούν εντός πέντε (5) ημερών, της διαβίβασης των αντίστοιχων παραστατικών εντός 24 ωρών, καθώς και της αποθήκευσής τους. Αποτέλεσμα ήταν η μείωση του λειτουργικού κόστους κατά 90% σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο τιμολόγησης, η βελτιστοποίηση και επιτάχυνση της σχετικής διαδικασίας.