Η Arbor Networks Inc., σε πρόσφατη έκθεση της εταιρείας ερευνών Infonetics Research με τίτλο «DDoS Prevention Appliance Market Outlook», αναδείχθηκεως ο κορυφαίος προμηθευτής λύσεων αποτροπής επιθέσεων DDoS γενικά, αλλά και ειδικότερα, για παρόχους υπηρεσιών και για εταιρικά δίκτυα.

 

 

 

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Infonetics, ο αυξανόμενος όγκος των highly visible επιθέσεων καθώς και η αυξανόμενη πολυπλοκότητα των επιθέσεων σε επίπεδο εφαρμογής πολλαπλασιάζουν τη ζήτηση για λύσεις προστασίας από επιθέσεις DDoS τόσο on premise (τοπικά) όσο και στο cloud.

«Για περισσότερο από μία δεκαετία, η Arbor διατηρεί την ηγετική της θέση στην αγορά των λύσεων για την αποτροπή επιθέσεων DDoS», δήλωσε ο κ. Jeff Wilson, principal analyst της Infonetics Research. «H Arbor συνεχίζει να εξελίσσεται και να καινοτομεί, παρουσιάζοντας  τη λύση Arbor CloudSΜ, μια υβριδική  λύση  και on premise και cloud-based για προστασία από επιθέσεις DDoS, ενώ εξαγόρασε την PacketLoop για τα προηγμένα security analytics και τη δυνατότητα ανάλυσης των στοιχείων που προσφέρει. Είναι μια ιδιαίτερα δραστήρια αγορά και κινήσεις σαν και αυτές βοηθούν την Arbor να διατηρεί την ηγετική της θέση».

«Καμία εταιρεία δεν έχει περισσότερη εμπειρία στην ανίχνευση και αντιμετώπιση επιθέσεων DDoS από την Arbor Networks. Με τα χρόνια, οι λύσεις μας έχουν εξελιχθεί, όπως και οι απειλές. Το σημερινό δυναμικό τοπίο επιθέσεων απαιτεί πολυεπίπεδη προστασία και αυτό το επιτυγχάνουμε με το Arbor Cloud», δήλωσε ο Matt Moynahan, Πρόεδρος της Arbor Networks.

 

Arbor CloudSM για πολυεπίπεδη προστασία DDoS

Το Arbor Cloud είναι μια ολοκληρωμένη, πολυεπίπεδη λύση προστασίας από τις πολύπλοκες επιθέσεις DDoS που εμφανίζονται στις μέρες μας. Αυτό επιτυγχάνεται με την ενσωμάτωση της on premise, always on μόνιμης λύσης προστασίας από επιθέσεις DDoS της Arbor με την «on-demand traffic scrubbing» υπηρεσία της εταιρείας η οποία βασίζεται στην τεχνολογία cloud.

Το Pravail® Availability Protection System προστατεύει από περίπλοκες application layer & state exhausting επιθέσεις DDoS οι οποίες  ξεπερνούν τις παραδοσιακές συσκευές περιμετρικής ασφάλειας όπως τα firewalls και IPS. Η αύξηση της on-site προστασίας είναι μια ολοκληρωμένη, “on-demand traffic scrubbing” υπηρεσία, η οποία στελεχώνεται από εξειδικευμένους, σε θέματα ασφαλείας από επιθέσεις DDoS, μηχανικούς  της Arbor. Αυτή η cloud-based υπηρεσία παρέχει προστασία από ογκομετρικές επιθέσεις οι οποίες είναι ιδιαίτερα μεγάλες για να αντιμετωπιστούν on premise.

Με κάθε επίπεδο προστασίας, η Arbor παρέχει κορυφαία τεχνογνωσία και τεχνολογία – είτε μέσω της on-premise λύσης της είτε μέσω της παγκοσμίως ανεπτυγμένης αρχιτεκτονικής για  DDoS «traffic scrubbing» στο cloud. Ως αποτέλεσμα, το Arbor Cloud παρέχει μια ενιαία λύση που βοηθά την προστασία των επιχειρήσεων από πολυεπίπεδες επιθέσεις που διαφεύγουν από τους παραδοσιακούς τρόπους περιμετρικής άμυνας.