Η μέχρι τώρα δυναμική πορεία της Odyssey Consultants στο χώρο της Ασφάλειας Πληροφοριών και η νέα της καινοτομία στο χώρο της Διαχείρισης Συμβάντων Ασφαλείας Πληροφοριών και Διαχείρισης Κινδύνου, Clear Skies Secaa SSIEM αποτέλεσαν τα βασικά θέματα της συνέντευξης που μας παραχώρησαν οι κ.κ Ελευθέριος Αντωνιάδης & Χρίστος Ονουφρίου, Εκτελεστικοί Σύμβουλοι της Odyssey Consultants Ltd. 

Συνέντευξη με τους κ.κ.

Ελευθέριο Αντωνιάδη

Εκτελεστικός Σύμβουλος

Χρίστο Ονουφρίου

Εκτελεστικός Σύμβουλος

 

 

 

 

Μιλήστε μας για την ίδρυση της Odyssey Consultants Ltd και την ιστορία της.

Η Odyssey Consultants ιδρύθηκε το 2002 όταν εντοπίσαμε το κενό που υπήρχε στον Ελληνικό χώρο σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των πληροφοριών και σαν αποτέλεσμα, τις προκλήσεις που το δυναμικό περιβάλλον του διαδικτύου επέφερε στον τομέα.  Ως εκ τούτου, κύριος στόχος που αποτέλεσε τη βάση σύστασης της εταιρείας ήταν και είναι, η παροχή υψηλών ποιοτικά  υπηρεσιών Ασφάλειας Πληροφοριών, Υποδομής και Διαχείρισης Κινδύνου σε οργανισμούς που ιεραρχούν ψηλά την ασφάλεια των πληροφοριών και των δεδομένων τους και επιθυμούν τη διαχρονική προστασία τους.  Έκτοτε, παρακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, έχουμε αναπτύξει μια γκάμα υπηρεσιών που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των οργανισμών ανεξαρτήτου τομέα δραστηριότητας και μεγέθους.  Γεωγραφικά δε, η δραστηριότητά μας επεκτείνεται πέρα από τον Ελληνικό χώρο με το πελατολόγιό μας να περιλαμβάνει οργανισμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.  Τόσο η γκάμα των υπηρεσιών μας και κατΆ επέκταση η τεχνογνωσία και δυναμικότητά μας, όσο και η γεωγραφική μας εμβέλεια, μας έχουν αναδείξει σε μια περιφερειακή, ηγετική εταιρεία στο τομέα μας. 

Σήμερα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μέσω των γραφείων που διατηρούμε στην Κύπρο, Ελλάδα, Σερβία και Ντουμπάϊ τα οποία είναι στελεχωμένα με περισσότερα από 65 εξειδικευμένα άτομα. Κοινό πάθος των ανθρώπων της Odyssey είναι η ασφάλεια πληροφοριών και οι προκλήσεις που αυτή συνεπάγεται, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στην επαγγελματική και πρωτοπόρο προσέγγιση που ακολουθούμε σε ότι αφορά τις ανάγκες των πελατών μας και την ποιότητα των παραδοτέων μας.

Από το 2011 έχουμε πιστοποιηθεί με το ISO 27001, το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο που καθορίζει τις απαιτήσεις ενός συστήματος ασφάλειας δεδομένων και πληροφοριών, ενώ από το 2012 και 2013 αντίστοιχα είμαστε ο πρώτος και μόνος Κυπριακός και Ελληνικός Οργανισμός ο οποίος έχει διαπιστευτεί ως Payment Card Industry (PCI) Qualified Security Assessor (QSA) και ApprovedScanningVendor (ASV) από το PCI Data Security Standard. Οι τρεις αυτές πιστοποιήσεις αποδεικνύουν την ικανότητα και συνεχή προσήλωσή μας στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και με τρόπο που να διασφαλίζει την ασφαλή διαχείριση των ευαίσθητων πληροφοριών και δεδομένων των πελατών μας.

Η Odyssey προέβλεψε πολύ γρήγορα την επιτακτική ανάγκη των οργανισμών για αποτελεσματική και αποδοτική διαχείριση τόσο των περιστατικών ασφάλειας όσο και των διαρκώς αυξανόμενων απειλών και κινδύνων. Αυτή διαφαινόταν μέσα από την δυναμική ανάπτυξη του κανονιστικού πλαισίου που διέπει τις ευθύνες των οργανισμών σε ότι αφορά στην προστασία των ευαίσθητων εταιρικών δεδομένων αλλά και στην αναπτυσσόμενη πολυπλοκότητα των υποδομών ασφάλειας, που έχουν να αντιμετωπίσουν απειλές που διαρκώς μεταλλάσσονται. Ενεργώντας με βάση τη διορατικότητα, δυναμικότητα και τόλμη που μας χαρακτηρίζει, το 2007 προχωρήσαμε σε σημαντικές επενδύσεις τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και τεχνολογικό υπόβαθρο με στόχο την ανάπτυξη της εξΆ ολοκλήρου δικής μας πλατφόρμας για την Διαχείριση Περιστατικών Ασφαλείας και Διαχείρισης Κινδύνου.  

Το αποτέλεσμα της στρατηγικής  απόφασης  που αποτελεί και σημείο αναφοράς για την εταιρεία είναι, η πλατφόρμα με την επωνυμία ClearSkies. Ναυαρχίδα της σειράς υπηρεσιών που βασίζονται  στο ClearSkies είναι η υπηρεσία Cloud SecurityInformation & EventManagement(SIEM), Security As A Service (SecaaS). Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία παρέχει στους πελάτες μας την δυνατότητα έξυπνης και αποτελεσματικής διαχείρισης περιστατικών ασφάλειας και διαχείρισης κινδύνου, διευκολύνοντας έτσι το δύσκολο έργο τους σε ότι αφορά την  συμμόρφωση με το κανονιστικό πλαίσιο αλλά και με τις εσωτερικές τους πολιτικές και διαδικασίες.   Η δε δομή και λειτουργία της, βασίζεται στις  προδιαγραφές διεθνών προτύπων και βέλτιστων πρακτικών.

Η εξέλιξη της πλατφόρμας  ClearSkies και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από αυτήν είναι συνεχής, αφού στόχος μας είναι να παραμένει στην αιχμή των εξελίξεων και προκλήσεων στον τομέα της ασφάλειας. Οι συνεχείς αναβαθμίσεις και εμπλουτισμός της πλατφόρμας με πρόσθετες λειτουργίες σκοπό έχουν  να εξυπηρετήσουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των οργανισμών, διατηρώντας ταυτόχρονα το χαρακτηριστικό της καινοτομίας. Η πλατφόρμα λειτουργεί μέσα από τα δύο σύγχρονα Κέντρα Διαχείρισης Συστημάτων Ασφάλειας, που διαθέτει η Odyssey σε βάση 24x7x365.

 

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει η εταιρεία;

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρουμε βασίζονται σε έξι  πυλώνες, (μπορείτε να δείτε στη πρώτη σελίδα του τεύχους), που όλοι μαζί συμπληρώνουν τον κύκλο των αναγκών κάθε οργανισμού, δηλαδή από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, στον σχεδιασμό, υλοποίηση και υποστήριξη λύσεων ασφαλείας, συνεχής έρευνα στις απειλές διείσδυσης και τέλος στην παρακολούθηση.  Έτσι,ξεκινώντας από τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε θέματα Ασφάλειας Πληροφοριών και Προτύπων Μείωσης του Κινδύνου (Information Security Consulting), προχωρούμε στον Σχεδιασμό, Υλοποίηση και Υποστήριξη Υποδομών και Λύσεων Ασφάλειας Πληροφοριών (Information Security Infrastructure) και Δικτύων (Network Infrastructure), την πλατφόρμα ClearSkies SIEM και ολοκληρώνουμε τον κύκλο με τις υπηρεσίες Διαχείρισης Κινδύνου και Διαχείρισης Συστημάτων Ασφάλειας (Managed Security & Outsourcing Services Provider).  Το όχημα μέσω του οποίου προσφέρονται οι τελευταίες, είναι η Πλατφόρμα  ClearSkies SecaaS SIEM που αναφέραμε προηγουμένως.

Επιπρόσθετα, οι υπηρεσίες και λύσεις μας καλύπτουν ολόκληρο το τρίπτυχο «Ανθρώπινο Δυναμικό – Πολιτικές & Διαδικασίες – Τεχνολογία».

Κεφαλαιοποιώντας και χτίζοντας επάνω στην πολύχρονη πείρα μας, την εις βάθος σφαιρική γνώση και άποψη που έχουμε στον τομέα, την ικανότητα γρήγορης αναγνώρισης νέων τάσεων και απειλών, τις προκλήσεις αλλά και τις ανάγκες που απορρέουν από αυτές, έχουμε αναπτύξει τη δική μας μεθοδολογία, InformationSecurityContinuum, για την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών, βλέπε σελίδα 1.  Αυτή η μεθοδολογία εφαρμόζεται  στη βάση ενός Συνεχούς Κύκλου Διασφάλισης των Πληροφοριών, ο οποίος αποτελείται από τέσσερεις διαδοχικές φάσεις, ήτοι Test & AssessDesign & ImplementMonitor & RespondOutsourcing, ενώ έχει σαν απώτερο σκοπό την διασφάλιση της μέγιστης αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας της επένδυσης που οι πελάτες μας κάνουν σε διαδικασίες και συστήματα ασφάλειας, είτε αυτά αφορούν υποδομή, είτε σχετικές λειτουργίες και υπηρεσίες. Όλες οι υπηρεσίες και λύσεις που προσφέρουμε αποτελούν μέρος των Εργασιών και Διαδικασιών εντός της εν λόγω μεθοδολογίας.

Ενδεικτικά μερικές από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: αξιολόγηση επιπέδου ασφάλειας (security assessments), δοκιμές διείσδυσης (vulnerability assessment & penetration testing), σχεδιασμό, υλοποίηση και υποστήριξη υποδομών ασφάλειας δεδομένων καθώς και ανάθεσης υπηρεσιών διαχείρισης υποδομών δικτύου και ασφάλειας δεδομένων (Managed Security & Outsourcing Services).

 

Μιλήστε μας λίγο περισσότερο για την πλατφόρμα ClearSkies SecaaS SIEM. Πώς προέκυψε η ιδέα για ανάπτυξη  μιας τέτοιας πλατφόρμας;

Καταρχήν είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι προσφέρουμε υπηρεσίες Παρακολούθησης και Διαχείρισης Συστημάτων Ασφαλείας Πληροφοριών για περισσότερα από 12 χρόνια, συγκεκριμένα από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε η Εταιρεία.

Η υπηρεσία ClearSkies SecaaS SIEM είναι μία φυσική συνέχεια των εμπειριών και του οράματος που έχουμε για την ασφάλεια πληροφοριών. Προσφέρει στους χρήστες την ευφυή, αποτελεσματική και εύχρηστη Διαχείριση Περιστατικών και Συμβάντων Ασφαλείας μέσα  από το private cloud της Odyssey.

Η ιδέα για ανάπτυξη του ClearSkies SecaaS SIEM προήλθε από τις ανάγκες καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί σε σχέση με:

  • Την μείωση του κινδύνου και την εξασφάλιση της ακεραιότητας των συστημάτων ασφάλειας, εξυπηρετητών, δικτυακών συσκευών  και εφαρμογών
  • Τον έγκαιρο εντοπισμό και την αποτελεσματική αντιμετώπιση απειλών που προέρχονται από το διαδίκτυο ή/και από το εσωτερικό δίκτυο του οργανισμού
  • Την αποτελεσματική και έγκαιρη ανάλυση, συσχέτιση και διαχείριση των αρχείων καταγραφής
  • Το υψηλό συνολικό κόστος απόκτησης και συντηρήσεις (Total Cost of Ownership)
  • Tην διατήρηση τεχνογνωσίας σε θέματα ασφάλειας εντός του οργανισμού, καθώς και τους πόρους που απαιτούνται για συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση
  • Τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του κανονιστικού πλαισίου ή/και των εσωτερικών κανονισμών του οργανισμού.

Οι παραπάνω προκλήσεις ώθησαν την Odyssey να δράσει καταλυτικά και να επενδύσει σε τεχνολογίες και σε ανθρώπινο δυναμικό  με εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο, ούτως ώστε να αναπτύξει εσωτερικά την δική της πλατφόρμα Διαχείρισης Περιστατικών και Συμβάντων Ασφαλείας, το ClearSkies SecaaS SIEM. Ο λόγος που οδήγησε την Odyssey στη δημιουργία του ClearSkies SecaaS SIEM ήταν το γεγονός ότι καμία από τις προσφερόμενες εμπορικές πλατφόρμες δεν έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ευφυΐας – αποτελεσματικότητας  και ευχρηστίας στην επεξεργασία και διαχείριση αναφορών, για να αποτελέσει μια  ολοκληρωμένη λύση Διαχείρισης Περιστατικών και Συμβάντων Ασφαλείας.

Το ClearSkies SecaaS SIEM προσφέρεται σε  τρία διαφορετικά επίπεδα έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε οργανισμού.

Το ευέλικτο αυτό μοντέλο επιτρέπει στους οργανισμούς να προσαρμόσουν την υπηρεσία ανάλογα με τις ανάγκες και τους πόρους τους και μπορεί να αναβαθμιστεί ανά πάσα  στιγμή αν αλλάξουν οι διαφοροποιηθούν οι πρωταρχικές ανάγκες.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά της υπηρεσίας ClearSkies SecaaS SIEM έχουν συμβάλλει στη δημιουργία μιας υπηρεσίας μοναδικής στη ευρύτερη γεωγραφική μας περιοχή, ενώ μερικά από τα χαρακτηριστικά τα οποία έχουν προσαρμοσθεί στην υπηρεσία την διαφοροποιούν ανταγωνιστικά και από παρόμοιες υπηρεσίες που προσφέρουν διεθνείς εταιρείες μεγάλης εμβέλειας.

Η πλατφόρμα ClearSkies SecaaS SIEM έχει εφαρμοστεί για πρώτη φορά στην Κύπρο και Ελλάδα?  Γιατί πιστεύετε ότι αποτελεί καινοτομία;

Το ClearSkies SIEM SecaaS αποτελεί καινοτομία για τα Ελληνικά και Κυπριακά δεδομένα, λόγω της αρχιτεκτονικής της σε private-cloud και virtualized περιβάλλον αλλά και της μεθοδολογίας Ασφαλούς  Φύλαξης, Ανάλυσης (ThreatIntelligence) και Συσχέτισης (correlation) αναφορών (logs) σε 24ώρη βάση, για την εξασφάλιση έγκαιρου προσδιορισμού δυνητικά επιβλαβών απειλών και επιθέσεων ενάντια σε δίκτυα, συστήματα και εφαρμογές.

Ευθύνη για τη συνεχή ενημέρωση της πλατφόρμας με τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνογνωσία που αφορούν στις τελευταίες απειλές και τρόπους διείσδυσης, Threat Intelligence, και ευπάθειες όπως αυτές προκύπτουν και αναγνωρίζονται, έχει η  ερευνητική ομάδα  του IthacaLabs της Odyssey. 

Η συνεχής αυτή ανάλυση και αξιολόγηση των αναδυόμενων απειλών, η έγκαιρη ενημέρωση της πλατφόρμας ClearSkies SecaaS SIEM και η έγκαιρη ανάλυση και συσχέτιση (correlation) των δεδομένων που επιτυγχάνεται, έχει σαν αποτέλεσμα τον έγκαιρο προσδιορισμό πραγματικών απειλών και την μείωση των μη πραγματικών απειλών (false positives).  Αυτό επιτρέπει στους πελάτες μας όχι μόνο να είναι συνεχώς και πλήρως ενημερωμένοι σε σχέση με τις πιθανές απειλές, αλλά τους βοηθά  να εστιάσουν τις προσπάθειές τους εκεί όπου βρίσκεται ο πραγματικός κίνδυνος, μειώνοντας έτσι τον χρόνο αντίδρασης και κατΆ επέκταση το ρίσκο που διατρέχουν από τις απειλές αυτές.

Η υπηρεσία λειτουργεί σε 24ωρη βάση και παρακολουθεί, ελέγχει και ανταποκρίνεται σε επιθέσεις ή άλλου είδους ηλεκτρονικούς κινδύνους που μπορούν να πλήξουν την διαθεσιμότητα, ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα  των  διαδικτυακών συστημάτων, εξυπηρετητών και εφαρμογών, ενώ μέσω της εφαρμογής (mobile app) που αναπτύξαμε  για συσκευές iOS και Android (smart-phones και tablets), οι χρήστες μας έχουν τη δυνατότητα έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης για τα συμβάντα ασφάλειας,  καθώς και πρόσβαση σε σχετικές αναφορές (reports) ανά πάσα στιγμή, από οποιοδήποτε μέρος.

Η καινοτομία του ClearSkies SecaaS SIEM εστιάζεται στο γεγονός ότι η πλατφόρμα στην οποία φιλοξενείται (host) η υπηρεσία συνδυάζει μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων και αξιοποιεί στο έπακρο εξειδικευμένες τεχνολογίες, συμβάλλοντας στην μεγιστοποίηση του Δείκτη Επενδυτικής Απόδοσης (ROI). 

Πρώτιστα, η υπηρεσία προσφέρεται στο private cloud, μειώνοντας σχεδόν στο μηδέν το κόστος αρχικής επένδυσης των οργανισμών. Έτσι, δίδεται η ευκαιρία σε οργανισμούς που δεν έχουν τη δυνατότητα υλοποίησης δικής τους υποδομής, να εκμεταλλευτούν την υποδομή που προσφέρει η Odyssey μέσω του ClearSkies SecaaS SIEM.

 

Μιλήστε μας για το πελατολόγιο σας. Τι είδους οργανισμούς προσεγγίζετε και ποιοι μπορούν να αποταθούν σε εσάς;

Είμαστε περήφανοι για το πελατολόγιο που έχουμε να επιδείξουμε, το οποίο  όπως αναφέραμε και προηγουμένως, αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Κύπρο, την Ελλάδα και την ευρύτερη  περιοχή.

Οι οργανισμοί που συνήθως απευθύνονται σε εμάς για τέτοιου είδους υπηρεσίες προέρχονται από τον τραπεζικό και τον ευρύτερο χρηματοοικονομικό τομέα, τον ασφαλιστικό και τον ιατροφαρμακευτικό τομέα, τον τομέα καταναλωτικών προϊόντων, τον εκπαιδευτικό και τον ναυτιλιακό τομέα. Λόγω της φύσης των εργασιών τους καθώς και λόγω της ανάγκης τους για αποθήκευση και διασφάλιση σημαντικών και εμπιστευτικών στοιχειών των πελατών τους,  οι οργανισμοί αυτοί διατρέχουν πάντα το κίνδυνο να πέσουν θύματα μιας δικτυακής επίθεσης, είτε από το διαδίκτυο ή/και από το εσωτερικό δίκτυο του οργανισμού.  

Γενικότερα όμως, οποιοσδήποτε οργανισμός διαχειρίζεται εμπιστευτικές πληροφορίες και θα ήθελε να μειώσει τον κίνδυνο  απώλειάς τους, μπορεί να απευθυνθεί σε εμάς.

Πόσο έντονος είναι ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα;

Κρίνοντας από το γεγονός ότι ο τομέας στον οποίο ειδικευόμαστε είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά είναι φυσικό ο ανταγωνισμός να γίνεται όλο και εντονότερος με την πάροδο του χρόνου.

Η αντιμετώπιση του ανταγωνισμού γίνεται μέσω της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας καθώς και της δέσμευσής μας προς αυτούς για την απόλυτη προσήλωσή μας στα επαγγελματικά πρότυπα που επιβάλλει η φύση της δραστηριότητάς μας.

Τι σας ξεχωρίζει δηλαδή από τον ανταγωνισμό;

Αυτό που μας ξεχωρίζει ουσιαστικά από τον ανταγωνισμό είναι οι ίδιες οι αξίες που μας διέπουν σαν εταιρεία και οι οποίες αποτελούν το υπόβαθρο κάθε επιχειρηματικής μας ενέργειας. 

Πρωταρχική μας αξία, η καινοτομία. Απαιτούμε από τους εαυτούς μας να διατηρούμε την ικανότητα να μετατρέπουμε απλές ιδέες σε καινοτόμες λύσεις που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις στο τομέα που δραστηριοποιούμαστε.

Πελατοκεντρική αντιμετώπιση.  Επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας και διασφαλίζουμε ότι οι υπηρεσίες μας όχι μόνο καλύπτουν τις ανάγκες αυτές, αλλά υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους, τοποθετώντας έτσι τον πελάτη στο κέντρο της επιχειρηματικής μας συναλλαγής.

Η τρίτη μας βασική αξία είναι η δημιουργία απτής αξίας για τους πελάτες μας, μέσα από συνεχή και προληπτική υποστήριξη και εξυπηρέτηση η οποία βασίζεται στη φιλοσοφία στενής συνεργασίας και αυτόβουλης παρουσίασης ιδεών και εισηγήσεων.

Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις βασικές μας αρχές και να προσφέρουμε την καινοτομία που απαιτούν οι πελάτες μας, βασιζόμαστε στην μακροχρόνια και αποδεδειγμένη εμπειρία που διαθέτουμε, στην πλήρη κατανόηση των εποπτικών και κανονιστικών πλαισίων και στην χρήση αποδεδειγμένων και δοκιμασμένων μεθοδολογιών. Διαθέτουμε επίσης πρακτική και εις βάθος γνώση σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας πληροφοριών, ενώ συνεχώς επενδύουμε στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, ούτως ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένο για την τεχνολογική ανάπτυξη και τις νέες απειλές που προκύπτουν καθημερινά.

Μέσω του IthacaLabs, παρακολουθούμε τις τάσεις που παρατηρούνται στο διεθνές τοπίο Ασφάλειας Πληροφοριών και αξιολογούμε και αναλύουμε συνεχώς πληροφορίες που έχουν να κάνουν με απειλές σε όλους τους τομείς, έτσι ώστε οι λύσεις και οι υπηρεσίες μας να συμβαδίζουν με τις άμεσες και μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας. Παράλληλα διατηρούμε συνεργασίες με εταιρείες του χώρου παγκόσμιας εμβέλειας, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη γκάμα λύσεων.

Τέλος, η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν μεγάλοι οργανισμοί εγνωσμένου κύρους σε σχέση με την ασφάλεια των πληροφοριών τους, καθώς και οι πολύχρονες συνεργασίες μας με εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας και αναγνώρισης όπως Check Point, McAfee, ΙΒΜ, Imperva, Oracle, CISCO, ObserveIT, RioRey, Riverbed κ.α. αποτελούν σφραγίδα τόσο της αξιοπιστίας μας όσο και της ικανότητάς μας να παραμένουμε στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων. 

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Παραμένουμε προσηλωμένοι στις Αξίες μας σαν εταιρεία: Καινοτομία, Πάθος για Τελειότητα σε όλα τα επίπεδα και Δέσμευση στον Πελατοκεντρικό χαρακτήρα μας.

Με ακρογωνιαίο λίθο τις Αξίες μας, οραματιζόμαστε και δουλεύουμε για να είμαστε ένας από τους ηγετικούς  οργανισμούς στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής στους τομείς της Ασφάλειας Πληροφοριών, Διαχείρισης Κινδύνου και Υπηρεσιών Διαχείρισης Συστημάτων Ασφάλειας, δημιουργώντας πραγματική αξία στους πελάτες, στο ανθρωπινό δυναμικό μας και στους μετόχους μας.

Όσον αφορά συγκεκριμένα τη πλατφόρμα ClearSkies SecaaS SIEM θα συνεχίσουμε τη ανάπτυξη, εξέλιξη και τη βελτίωσή της, έχοντας πάντα εις γνώση τις ανάγκες των πελατών μας και τις προκλήσεις που δημιουργούνται στο χώρο. Η επόμενη κήρια έκδοση του ClearSkies SecaaS SIEM που είναι προγραμματισμένη για το πρώτο τρίμηνο του 2015 θα αλλάξει εξΆ ολοκλήρου τον τρόπο, προσέγγισης , διαχείρισης, αντιμετώπισης και αποτροπής Περιστατικών και Συμβάντων Ασφαλείας.