Η εκδήλωση 2013 PowerSystemsTechnicalUniversity της ΙΒΜ πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με τη συμμετοχή 500 ΣτελεχώνΕπιχειρήσεων από όλο τον κόσμο

 

 

 

 

 

 

 

Η ΙΒΜ διοργάνωσε από τις 4 μέχρι τις 8 Νοεμβρίου διεθνή εκπαιδευτική εκδήλωση με  την ονομασία «2013 IBM Power Systems Technical University» σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα. Η ΙΒΜ επέλεξε την Ελλάδα για να φιλοξενήσει την εν λόγω εκδήλωση, προσελκύοντας επιχειρηματικό κοινό από όλο τον κόσμο.

Με κύριο στόχο την εστίαση στις δυνατότητες των POWER Servers της ΙΒΜ και επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να εντρυφήσουν επί 5 ημέρες σε θέματα, όπως το Smarter Computing και οι προϊοντικές ανακοινώσεις της εταιρείας, περισσότερα από 500 στελέχη από την ΙΒΜ, τους Εμπορικούς της Συνεργάτες και τους Πελάτες της, αντάλλαξαν απόψεις, εμπειρίες αλλά και βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές για την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για λύσεις αιχμής στον Τομέα της Πληροφορικής από τη Διαχείριση Συστημάτων και την Υψηλή Διαθεσιμότητα, μέχρι την Επιχειρηματική Ανάλυση, τα Ανοικτά Πρότυπα, την Ασφάλεια, το Virtualization, το Cloud Computing και τις νέες αναδυόμενες τεχνολογίες.

Ο κος Σπύρος Πουλίδας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΒΜ Ελλάδας και Κύπρου τόνισε: «HIBMεπέλεξε την Ελλάδα για το Διεθνές Συνέδριο 2013 IBM Power Systems Technical University, παρουσιάζοντας τις δυνατότητες και τα οφέλη που μπορεί να παρέχει η τεχνολογία ως οδηγός για επιχειρηματική ανάπτυξη. Στη σύγχρονη πραγματικότητα, οι τεχνολογίες Cloud, η εκρηκτική αύξηση των δεδομένων, η επιχειρηματικότητα μέσω κοινωνικής δικτύωσης και οι τεχνολογίες για φορητές συσκευές επαναπροσδιορίζουν όχι μόνο την Επιστήμη της Πληροφορικής, αλλά και την ίδια την Επιχειρηματικότητα. Η τεχνολογία της ΙΒΜ ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες δυνάμεις της αγοράς και στις ανάγκες των οργανισμών τροφοδοτώντας την ανάπτυξη και την καινοτομία».

Στο συνέδριο σημειώθηκε μεγάλη προσέλευση στελεχών από πολλές χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η ΙΒΜ, η οποία ξεπέρασε τα 500 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και διακεκριμένων μηχανικών και επιστημόνων. Συνολικά, οι διεργασίες του Συνεδρίου διήρκησαν 5 ημέρες.

Τα συστήματα POWER της ΙΒΜ είναι σχεδιασμένα για να διαχειρίζονται την εκρηκτική αύξηση των δεδομένων και για να παρέχουν πλήρη υποστήριξη σε περιβάλλοντα cloud επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να προσαρμόζονται  σε αναδυόμενες επιχειρηματικές ανάγκες, με χαμηλότερο κόστος και με ανώτερες επιλογές και αποδόσεις.