Βραβεύτηκε για τις Διαδικασίες Βελτίωσης της Ενεργειακής Αποδοτικότητας στο Data Center

 

 

 

 


Η LAMDA HELLIX, κορυφαίος πάροχος ποιοτικών υπηρεσιών data center, ανακοίνωσε τη νέα πανευρωπαϊκή της διάκριση στα φετινά, 7α Διεθνή Βραβεία Datacentre and Cloud, με την απονομή του βραβείου “Best Improvement Process for Energy Efficiency in the Data Centre in Southern Europe 2014”. 

 

Τα βραβεία Datacentre and Cloud αποτελούν έναν ετήσιο διαγωνισμό, πανευρωπαϊκού χαρακτήρα και διεθνούς αναγνώρισης. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουνίου 2014 σε επίσημη τελετή που έλαβε χώρα στο PlaistererΆs Hall στο Λονδίνο, παρουσία πλέον των 250 συμμετεχόντων. Η κριτική επιτροπή που αξιολόγησε τις υποψηφιότητες αποτελείτο από ανεξάρτητους αναλυτές, εξειδικευμένους συμβούλους και ερευνητές, αλλά και έμπειρα στελέχη της αγοράς των Data Centers, που δραστηριοποιούνται είτε στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ) είτε στην παγκόσμια αγορά.

 

Η LAMDA HELLIX έχει βραβευθεί πολλάκις για την ενεργειακή αποδοτικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητά της, τόσο στην Ελλάδα όσο και Διεθνώς. Το εν λόγω βραβείο, αποτελεί το 14ο που κερδίζει η εταιρεία, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική αλλά και την εφαρμογή των πρακτικών της εταιρείας στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής της εταιρείας.

 

Με αφορμή τη νέα Πανευρωπαϊκή βράβευση, ο Δημήτρης Κάνταρος, Data Center Operations Director της LAMDA HELLIX, δήλωσε σχετικά: «Η κατανάλωση ενέργειας στο WorldClassdatacenterτης εταιρείας είναι ένας δείκτης που λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη, γιατί πιστεύουμε ότι σχετίζεται απόλυτα τόσο με τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων πελατών μας όσο και του ίδιου του πλανήτη. Φέτος κερδίσαμε μια ακόμα διεθνή διάκριση, την 6η κατά σειρά, όσον αφορά στις ενεργειακές επιδόσεις και τεχνογνωσία μας, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι παραμένουμε απόλυτα ανταγωνιστικοί σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως είναι φυσικό, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε εξοπλισμό και διαδικασίες που συμβάλλουν στη μείωση της καταναλισκόμενης ενέργειας και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των πελατών μας και να αποδεικνύουμε ότι είμαστε ένας μεγάλος, διεθνούς κλάσης πάροχος υπηρεσιών datacenter».