Η Bitdefender ανακοινώνει ότι όλοι όσοι προβούν σε αγορά του προϊόντος Bitdefender Internet Security από το επίσημο site της εταιρίας Bitdefender.gr θα αποκτήσουν δωρεάν προστασία Bitdefender Mobile Security για ένα έτος.

 

 

 

 

 

Η συγκεκριμένη λύση χρησιμοποιεί την «in-the-cloud» τεχνολογία σάρωσης και εξασφαλίζει  αποτελεσματική  αντιμετώπιση στις τελευταίες απειλές από το cloud για τα Android λειτουργικά συστήματα, με σχεδόν μηδενική επίπτωση στη διάρκεια μπαταρία της συσκευής.

 

Το κακόβουλο λογισμικό σε Android  συσκευές αυξήθηκε κατά 27% τους τελευταίους έξι μήνες, καθώς οι hackers εντείνουν τις προσπάθειές τους με απώτερο στόχο να κλέψουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, στα οποία περιλαμβάνονται κωδικοί πρόσβασης, χρησιμοποίηση του τηλεφωνικού τους καταλόγου, παρακολούθηση εταιρικών email και σχεδόν κάθε δραστηριότητα της συσκευής.

 

« Υπάρχει ανεξέλεγκτη έκρηξη κακόβουλου λογισμικού σε Android συσκευές κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους και γιΆαυτό έχουμε δημιουργήσει μια λύση για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου» δήλωσε ο Catalin Cosoi, Security Researcher της Bitdefender και συνεχίζει «Θα θέλαμε να το δούμε να εφαρμόζεται ευρέως από το καταναλωτικό κοινό και γιΆαυτό το λόγο είναι εύκολο στη χρήση, ελαφρύ για τη μπαταρία και ΅θανατηφόροΆ για το κακόβουλο λογισμικό».

 

Τα προϊόντα και οι λύσεις της Βitdefender εκπροσωπούνται στην Ελληνική αγορά από την εταιρία ΑlfaVAD, επίσημο διανομέα λύσεων ασφάλειας λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους, καθώς και για μεμονωμένους χρήστες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας

http://www.bitdefender.gr/?product=bitdefender-internet-security-2013