Σε συνέχεια της επαναπιστοποίησής της ως Gold Partner αλλά και σημαντικών διακρίσεων από τη Cisco όπως «Channel Customer Satisfaction Excellence» και πολλαπλών άλλων που αφορούσαν στη βαθιά τεχνογνωσία εξειδικευμένων θεματικών περιοχών, η Space Hellas έλαβε δύο σημαντικά βραβεία.

 

 

 

 

 

Για την ακρίβεια, η Space Hellas, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Παγκόσμιου Cisco Partner Summit που διεξήχθη πρόσφατα στη Βοστόνη των ΗΠΑ, έλαβε το βραβείο «Εnterprise Partner of the Year» αλλά και το βραβείο «Αrchitectural Excellence Borderless Networks Partner of the Year», για τις περιοχές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μάλτας.

 

Ο κ. Ιωάννης Μερτζάνης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Space Hellas, δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από την πλευρά όλων των στελεχών της εταιρίας μας, όταν οι εντατικές προσπάθειες αναγνωρίζονται από τους συνεργάτες μας. Η πολύχρονη συνεργασία μεταξύ της Space Hellas και της Cisco έχει να επιδείξει πολλαπλές επιτυχημένες λύσεις για πολυάριθμους και απαιτητικούς πελάτες. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε εντατικά τις προσπάθειές μας προς την κατεύθυνση της ποιοτικής υποστήριξης όλων των πελατών μας και της συνεχούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς αυτούς, με στόχο να συνεχίσουμε να αποτελούμε την υπ΄αριθμόν ένα επιλογή τους στην αγορά ICT».