Η EMC, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο υποδομών πληροφορικής, ανακοίνωσε την προαγωγή της κας Αγάθης Γαλάνη στη θέση της Country Manager για τις περιοχές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μάλτας.

Καλωσορίζοντας την κα. Γαλάνη στα νέα της καθήκοντα o κ. Nicolas Leblanc, Vice President, MEDI & BeLux, EMC δήλωσε: «Σε ένα πλήρως ευμετάβλητο επιχειρηματικό τοπίο, επιδιώκουμε την ικανοποίηση των στόχων μας μέσα από την αξιοποίηση της εμπειρίας των δικών μας ανθρώπων. Ο αναβαθμισμένος ρόλος της κας Αγάθης Γαλάνη ανταποκρίνεται πλήρως στις δυνατότητές της αφού πάντα επιδείκνυε τεράστια σταθερότητα και ευρηματικότητα στα εκτελεστικά της καθήκοντα. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας

Η κα. Αγάθη Γαλάνη από την πλευρά της δήλωσε: «Αποτελεί τιμή μου να ηγούμαι του εγχειρήματος να ενισχύσουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις με την τεχνολογία του αύριο σήμερα σε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη για τη βιωσιμότητα τόσο των ελληνικών επιχειρήσεων όσο και των στελεχών του κλάδου της Πληροφορικής. Σκοπός της προσπάθειάς μας είναι να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στον κλάδο ενώ παράλληλα να επιτύχουμε τόσο τους δικούς μας στόχους όσο και εκείνους των πελατών και συνεργατών μας».

Η κα. Αγάθη Γαλάνη εντάχθηκε στο δυναμικό της EMC το 2007 κατέχοντας τη θέση της Commercial Account Manager. Διαχειρίστηκε τις πωλήσεις της εταιρείας στον τομέα του Midmarket ενώ πέρυσι προήχθη στη θέση της Sales Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και βαθιά γνώση του χώρου της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων. Εργάζεται στον κλάδο της πληροφορικής από το 1992, αναλαμβάνοντας διοικητικές και τεχνικές θέσεις, σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε χώρες του εξωτερικού. Είναι κάτοχος πτυχίου του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών από το Πολυτεχνείο της Πάτρας και ΜΒΑ in Quality Management από το πανεπιστήμιο του Sunderland.