Η εταιρεία Orthology (www.orthology.gr), ανακοινώνει σύναψη συνεργασίας με την Altaro Software για τη διανομή των προϊόντων της Altaro στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.
Η Altaro Software είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, πιστοποιημένη από τη Micorosft, η οποία κατασκευάζει λύσεις backup, φιλικές προς το χρήστη και οικονομικά προσιτές, με στόχο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η  ομάδα της Altaro Software κατανοεί ότι ένας τρόπος για να καινοτομήσουν στην τεχνολογία της συνεχούς προστασίας δεδομένων (CDP) είναι να δουν πίσω από τις  λεπτομέρειες της υλοποίησης και να κατανοήσουν τους στόχους, τις απαιτήσεις και τους πόρους του πελάτη.
Τα προϊόντα Altaro έχουν ως ακολούθως:
Altaro Hyper-V Backup
Fully Hyper-V Aware: Πραγματοποιεί όλες τις πολύπλοκες συνδέσεις διαμόρφωσης και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για κάθε Hyper-V Virtual Machine με λιγότερα από 5 κλικ.
Flexible & Fully Featured: Θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε μόνο ένα VM; Κανένα πρόβλημα, η δύναμη της επιλογής είναι δική σας!
Support of Win 2012: Η πρώτη Hyper-V εφεδρική λύση για την υποστήριξη του Microsoft Windows Server 2012 (και Windows Server 2008 R2).

Altaro Backup FS
Continuous Data Protection: Υψηλή τεχνολογία ανίχνευσης αρχείων σας προστατεύει ανά πάσα στιγμή.
Backs up Open Files: Ενσωματώνεται με τον MS Volume Shadow (VSS) για να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων που είναι σε χρήση.
Backin Time Technology: Χρησιμοποιώντας τον BackIn Time browser χρειάζεται δευτερόλεπτα για να βρείτε και να επαναφέρετε ένα αρχείο από οποιοδήποτε χρονικό σημείο.

Altaro Oops! Bakup
Very fast backup & restore: Προστασία των δεδομένων σας κάθε φορά που κάνετε μια αλλαγή, χωρίς αυτό να επιβραδύνει τον υπολογιστή σας.
Backin Time Technology: Πηγαίνετε πίσω στο χρόνο και επιλέξτε διαφορετικές εκδόσεις των αρχείων σας από διαφορετικές χρονικές στιγμές.
Full Automatic- No Hassle: Ανιχνεύει αυτόματα τις αλλαγές των αρχείων και των εκδόσεων και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων για εσάς.
Για να αξιολογήσετε τα προϊόντα της Altaro Software, επισκεφθείτε το link www.altaro.com όπου θα βρείτε trial για 30ημέρες.
Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την Orthology, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.orthology.gr