H Bitdefender, η πολυβραβευμένη εταιρία ασφάλειας λογισμικού προτρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την περιήγηση σας στις ιστοσελίδες άγνωστων φιλανθρωπικών οργανώσεων, ειδικά κοντά σε εορταστικές περιόδους, καθώς μπορούν να φορτωθούν με Trojans, worms και ιούς. Οι scammers πολύ συχνά μολύνουν και τις ιστοσελίδες γνωστών οργανισμών με επικίνδυνο και κακόβουλο λογισμικό, κλέβοντας τα δεδομένα σας.

 

 

 

Διατηρήστε το λογισμικό σας, το λειτουργικό σας σύστημα και το antivirus σας ενημερωμένο ώστε να θωρακιστείτε πλήρως έναντι επιθέσεων phishing και malware.

Για σίγουρη ασφάλεια η Βitdefender συνιστά να εγκαταστήσετε δωρεάν το Bitdefender Safego, μια εφαρμογή που θα προστατεύει εσάς και τους φίλους σας από τις πιο πρόσφατες διαδικτυακές απειλές, απάτες, spam, malware και  έκθεση προσωπικών δεδομένων στο Facebook.

Τα προϊόντα και οι λύσεις της Βitdefender εκπροσωπούνται στην Ελληνική αγορά από την εταιρία ΑlfaVAD, επίσημο διανομέα λύσεων ασφάλειας λογισμικού για επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους, καθώς και για μεμονωμένους χρήστες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας

www.bitdefender.gr