Η Cisco Hellas πραγματοποιεί και φέτος την επιτυχημένη ετήσια εκδήλωση για την αγορά της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών Cisco Connect Greece 2014, με κεντρικό μήνυμα Στον κόσμο του Internet of Everything, η φαντασία και οι ιδέες έγιναν πλέον λύσεις”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

 

 

 

Σε συνέχεια της περυσινής εκδήλωσης όπου οι περίπου 1500 συμμετέχοντες γνώρισαν το Internet of Everything (IoE), στο Cisco Connect Greece 2014, η Cisco θα παρουσιάσει συγκεκριμένες πτυχές του, που ήδη συμβαίνουν στην καθημερινότητα των πολιτών και των επιχειρήσεων. Το ΙοΕ δημιουργεί μοναδικές ευκαιρίες που ευνοούν την καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων. Καθημερινά είναι στη διάθεσή μας νέες εφαρμογές και υπηρεσίες, νέα επιχειρηματικά μοντέλα και τρόποι εργασίας, που αλλάζουν ριζικά το περιβάλλον και την ποιότητα της ζωής μας.

Στο Cisco Connect Greece 2014, οι εταιρείες που ηγούνται αυτού του μετασχηματισμού, θα παρουσιάσουν τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις και αρχιτεκτονικές λύσεις, που μπορούν να οδηγήσουν τις ελληνικές εταιρείες και τους οργανισμούς στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια.

Demo Area

Στο Cisco Demo Solution Area, μηχανικοί της Cisco θα παρουσιάσουν ζωντανά τις πρόσφατες τεχνολογικές ανακοινώσεις της εταιρείας, παράλληλα με το πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών και παράλληλων επιχειρηματικών και τεχνικών παρουσιάσεων. Ανώτερα στελέχη της Cisco και των συνεργατών της, καθώς και στελέχη από τον ευρύτερο χώρο του ICT, θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών, δίνοντας την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, επιχειρηματικών εμπειριών και ανάπτυξης εν δυνάμει συνεργασιών.

Τεχνολογίες

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι δωρεάν και απαιτείται εγγραφή στο www.ciscoconnect.gr.

Χορηγοί

Platinum: ΟΤΕ – Cosmote

Gold: Algosystems, Byte, Logicom/Veeam/NetApp, SAP, Space Hellas

Silver: Citrix, Panduit, Setel Hellas, Sieben

PC Sponsor: Πλαίσιο

Digital Signage Provider: Cyberstream

Research Provider: IDC

Consulting Sponsor: Dextera