Διπλάσιος αριθμός εικονικών server με το ίδιο κόστος

 

 

 

 

 

Η EMC Corporation ολοκλήρωσε τη μετάδοση ενός 24ωρου, ζωντανού προγράμματος σε ολόκληρο τον κόσμο, με στόχο να ανακοινώσει νέα προϊόντα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες της να αποκτήσουν την ταχύτητα που απαιτείται προκειμένου να προχωρήσουν στο Μετασχηματισμό του ΙΤ τους.

 

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκδήλωσης, η EMC ανακοίνωσε ότι η γκάμα EMC VSPEX Proven Infrastructure εμπλουτίζεται προκειμένου, οι 18 ολοκληρωμένες λύσεις VSPEX, από τις οποίες οι 4 είναι εντελώς νέες, να μπορούν να αξιοποιούν τα χαρακτηριστικά των νέων EMC VNX, αλλά και μια σειρά πρόσθετες δυνατότητες όσον αφορά την προστασία των δεδομένων.

 

Χάρη στην ενσωμάτωση των νέων VNX 5400, 5600 και 5800, η απόδοση των λύσεων VSPEX γίνεται ακόμη καλύτερη, καθώς είναι πλέον εφικτή η υποστήριξη μέχρι και 1000 εικονικών servers, αριθμού διπλάσιου από τον αντίστοιχο οποιουδήποτε προγενέστερου VSPEX configuration. Οι νέες λύσεις VSPEX και η τεχνολογία VNX κάνουν τη μετάβαση προς το cloud ακόμη πιο γρήγορη και απλή υπόθεση, ενώ η δυνατότητα ορισμού περισσότερων VMs ανά σύστημα διευκολύνει τους διαχειριστές σε επίπεδο σχεδιασμού, διαστασιολόγησης (sizing) και παραμετροποίησης.

 

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες ειδήσεις και λεπτομέρειες για τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της EMC, στο EMCPulseBlog: http://pulseblog.emc.com/2013/09/04/vspexmorepowermoreprotectionmorenimble

Η EMC, έχοντας ως οδηγό την ανάγκη των πελατών της για ταχύτερη υλοποίηση, για μικρότερο λειτουργικό κόστος και για απλούστερη διαχείριση των υποδομών ΙΤ, έχει μέχρι σήμερα διαθέσει 3.600 συστήματα αναφοράς VSPEX, δίνοντας τη δυνατότητα στους 3.000 πελάτες της που έχουν ήδη υιοθετήσει την απλή κι ευέλικτη αυτή προσέγγιση, να αξιοποιήσουν τα βραβευμένα συστήματα storage και τις λύσεις data protection της EMC, σε συνδυασμό με τις καλύτερες τεχνολογίες server, δικτύων και virtualization, κορυφαίων συνεργατών της EMC, όπως η Brocade, η Cisco, η Citrix, η Intel, η Microsoft, και η VMware.

 

Νέες επιλογές και αναβαθμίσεις VSPEX

 

Οι δεκαοκτώ νέες και αναβαθμισμένες αρχιτεκτονικές VSPEX, οι οποίες αντιπροσωπεύουν συνηθισμένα και δημοφιλή configurations, αξιοποιούν τις δυνατότητες των νέων συστημάτων VNX που, επίσης, παρουσιάστηκαν σήμερα, καθώς και μια σειρά προηγμένων δυνατοτήτων data protection. Η αναβάθμιση των αρχιτεκτονικών αναφοράς έγινε προκειμένου οι συνεργάτες της EMC να μπορούν να χρησιμοποιούν την πιο σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει η αγορά. Η αναβάθμιση αφορά τα εξής συστήματα αναφοράς:

 

  • Το VSPEX for Citrix end user computing αναβαθμίζεται με το Citrix XenDesktop 7 – Η διάθεση του αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2013.
  • Το VSPEX with Avamar 7 και τα νέα συστήματα Data Domain DD2500 και DD4200 αποκτούν περισσότερες δυνατότητες σε επίπεδο data protection – Η γενική διαθεσιμότητα τοποθετείται μέχρι το τέλος του 2013.
  • Το VSPEX for VMware private cloud iαναβαθμίζεται με το VMware vSphere 5.5 – Διαθέσιμο μέσα στο Σεπτέμβριο, ανάλογα με τη γενική διαθεσιμότητα του VMware vSphere 5.5.
  • Το VSPEX for VMware end user computing αναβαθμίζεται με το VMware Horizon View 5.2 – Η διάθεση του αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2013.
  • VSPEX for virtualized Microsoft SQL Server 2012 και VSPEX for virtualized Oracle 11g – Διαθέσιμα από τώρα.
  • VSPEX for virtualized Microsoft Sharepoint 2013 και VSPEX for virtualized Microsoft Exchange 2013 – Η διάθεση τους αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2013.

 

Τέσσερα νέα configurations για δύο νέες ολοκληρωμένες λύσεις αναφοράς φέρνουν τους πελάτες πιο κοντά στα πλεονεκτήματα του VSPEX:

 

  • End User Computing – Τρία νέα VSPEX configurations για end user computing σε περιβάλλον Citrix XenDesktop 7 on Microsoft Hyper-V – Η διάθεσή τους αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2013.
  • Continuous Replication – VSPEX Proven Infrastructure για συνεχές replication δεδομένων μέσω RecoverPoint – Η διάθεση του αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του 2013.

 

Οι κορυφαίες λύσεις Data Protection στην αγορά, από την EMC

 

Οι επιλογές που προσφέρουν οι λύσεις VSPEX σε επίπεδο προστασίας δεδομένων δεν μπορούν να συγκριθούν με οποιαδήποτε άλλη πρόταση στην αγορά. Τώρα, οι επιλογές αυτές γίνονται ακόμη πιο ολοκληρωμένες. Όλες οι λύσεις  VSPEX αναβαθμίζονται με τα νέα Data Domain DD 2500, DD 4200, Avamar 7, και VMware vSphere Data Protection Advanced, ώστε να αξιοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα του backup και της ανάκτησης δεδομένων. Προκειμένου να υπάρχει συνεχής προστασία και διαθεσιμότητα των δεδομένων εφαρμογών που τρέχουν σε περιβάλλον VSPEX, η EMC προχωρά στην ανανέωση του VSPEX με τη λύση VPLEX®, η οποία αξιοποιεί τις δυνατότητες data protection του νέου VNX, ενώ παράλληλα παρουσιάζει ένα νέο VSPEX εφοδιασμένο με τη λύση RecoverPoint®. Έτσι, οι πελάτες της EMC θα μπορούν πλέον να διαλέξουν τη λύση backup και data protection που ταιριάζει καλύτερα στο μέγεθος της επιχείρησης τους και καλύπτει τις απαιτήσεις τους όσον αφορά τη διαθεσιμότητα των δεδομένων τους. 

 

Σχόλια Εμπορικών Συνεργατών

 

 William Huber, VP στο τμήμα Πωλήσεων της Panurgy

 

“Έχουμε διαπιστώσει μια σαφή τάση προς την τεχνολογική σύγκλιση και τις ολοκληρωμένες λύσεις. Οι πελάτες μας θέλουν τα πλεονεκτήματα του cloud, αναζητούν όμως έναν ομαλό τρόπο μετάβασης προς αυτό. Χάρη στο VSPEX μπορούμε να τους προσφέρουμε σε πολύ μικρό χρόνο μια ολοκληρωμένη λύση η οποία υποστηρίζει τους επιχειρηματικούς τους στόχους.  Οι νέες λύσεις VSPEX υπογραμμίζουν για άλλη μία φορά την προσήλωση της EMC στο να μας βοηθά να φέρνουμε τους πελάτες μας κοντά στα πλεονεκτήματα του cloud computing, με έναν τρόπο γρήγορο κι ευέλικτο, αξιοποιώντας τις καλύτερες λύσεις που διαθέτει η αγορά σήμερα.”

 

Σχόλιαπελατών

 

In-Jae Lee, IT Team Manager, Segyung Britestone (Kορέα)

 

“Χάρη στην αρχιτεκτονική VSPEX, ολοκληρώσαμε την υλοποίηση του ιδιωτικού μας cloud πιο γρήγορα απΆ ό,τι περιμέναμε, καθώς παραλείψαμε τα στάδια του σχεδιασμού, της εγκατάστασης και της παραμετροποίησης των απαραίτητων συστημάτων. Η λύση αυτή μείωσε το χρόνο υλοποίησης του έργου κατά 43%, μείωσε το συνολικό κόστος TCO κατά 35%, και μας βοήθησε να αποκτήσουμε ένα 100% εικονικό περιβάλλον ΙΤ. Το VSPEX έκανε τη μετάβασή μας στο cloud computing δραματικά ταχύτερη.”

 

Josh Bauer, Assistant Director, Network Operations, Acorda Therapeutics (ΗΠΑ)

 

“Στην περίπτωση της Acorda Thearapeutics η έννοια time to market είναι το παν – οι ασθενείς περιμένουν από εμάς να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο μικρότερο δυνατό χρόνο.  Υιοθετώντας τη λύση VSPEX για το μηχανογραφικό μας κέντρο, χρειαζόμαστε πολύ λιγότερο χρόνο για τη διαχείριση των υποδομών ΙΤ, και ακόμη λιγότερο χρόνο για την υλοποίηση καινοτομικών λύσεων ΙΤ οι οποίες μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες μας αυτό που έχουν ανάγκη.”

 

Σχόλια συνεργατών

 

Για την πλήρη λίστα με τα σχόλια των συνεργατών, πιέστε εδώ.

 

Σχόλιαστελεχώντης EMC

 

Jeremy Burton, Executive Vice President στοτμήμα Product Operations and Marketing της EMC Corporation

 

“Το VSPEX είναι μια απλή, αποδοτική και ευέλικτη αρχιτεκτονική αναφοράς που έχει ήδη βοηθήσει περισσότερους από 3000 πελάτες μας να αξιοποιήσουν πιο γρήγορα τις νέες τεχνολογίες ΙΤ.  Οι λύσεις που παρουσιάσαμε σήμερα βοηθούν τους πελάτες μας να συνεχίσουν να αξιοποιούν, εύκολα και γρήγορα, την πιο σύγχρονη τεχνολογία cloud της αγοράς προκειμένου να επιταχύνουν τη μετάβασή τους προς το cloud.”

 

Πρόσθετες Πηγές