Τις δυνάμεις της θα ενώσει η ESET με τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA), με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της ασφάλειας στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Μήνα για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο. Τον Οκτώβριο, η ΕΕ ξεκινά την προώθηση της καμπάνιας, με την υποστήριξη του ENISA και των συνεργατών του.

 

 

 

 

Η ESET θα είναι παρούσα στην προώθηση των εκστρατειών ενημέρωσης, αναρτώντας τοπικά blogposts και συμβουλές ασφάλειας στο διαδικτυακό τόπο European Cyber Security Month. Επιπλέον, τους επόμενους μήνες, η ESET θα ενημερώνει με ακόμη περισσότερες αναρτήσεις σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σε θέματα ασφάλειας από το Welivesecurity.com, την πλατφόρμα της ESET με έρευνες και πληροφορίες σε θέματα IT security.  Θα υπάρχουν αφιερώματα ειδικά για την ευρωπαϊκή αυτή πρωτοβουλία, καθώς και πλούσιο ενημερωτικό υλικό όπως πληροφοριακά γραφήματα και άλλα πολλά.

 

«Καλωσορίζουμε την πρωτοβουλία του ENISAνα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της διαδικτυακής ασφάλειας τόσο κατά τον Οκτώβριο αλλά και για ακόμη περισσότερο. Ελπίζουμε ότι η ESET, διαθέτοντας εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης και ενημέρωσης για τη διαδικτυακή ασφάλεια απΆ όλο τον κόσμο, θα αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο συνεργάτη» δήλωσε ο Raphael Labaca Castro, Security Researcher της ESET Γερμανίας, και συμπληρώνει: «Μείνετε συντονισμένοι στο WeLiveSecurity.com για περισσότερα».