Η Arbor Networks, Inc. ανακοίνωσε ότι η Frost & Sullivan απένειμε στην εταιρεία το βραβείο 2014 Global DDoS Mitigation Market Leadership Award.

 

 

 

 

 

 

Η Frost & Sullivan δημοσίευσε πρόσφατα την πλέον αναλυτική έκθεσή της σχετικά με την αγορά αντιμετώπισης απειλών DDoS, όπου εξετάζονται οι βασικές κινητήριες δυνάμεις της αγοράς, το εξελισσόμενο τοπίο στον τομέα των απειλών και η παροχή συστάσεων σχετικά με τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών αντιμετώπισης απειλών DDoS στον κλάδο. Επιπλέον, η έκθεση «συνιστούσε ανεπιφύλακτα» στις εταιρείες την εξέταση μιας «υβριδικής και πολυεπίπεδης προσέγγισης» του θέματος της καταπολέμησης των απειλών DDoS. Βάσει των αποτελεσμάτων της έρευνας και της ανάλυσης που δημοσιεύονται στην έκθεση, η Frost & Sullivan αναγνώρισε το έργο της Arbor Networks απονέμοντάς της το βραβείο 2014 Global DDoS Mitigation Market Leadership Award.

«Η Arbor Networks έχει καταφέρει να οικοδομήσει μια ισχυρή σχέση μεταξύ της εμπορικής επωνυμίας της και των κορυφαίων για τον κλάδο λύσεων καταπολέμησης απειλών DDoS. Το ισχυρό brand name της βασίζεται στην τεχνογνωσία της Arbor Networks στον τομέα αντιμετώπισης απειλών DDoS και στην πολυετή εμπειρία της στην έρευνα και ανάλυση των επιθέσεων DDoS, συμπεριλαμβανομένων των μικτών και προηγμένης τεχνολογίας επιθέσεων», δήλωσε ο αναλυτής ασφάλειας δικτύων της Frost & Sullivan, Chris Rodriguez. «Με το Arbor Cloud, η εταιρεία παρέχει μια ολοκληρωμένη, πολυεπίπεδη λύση στο όλο και πιο επικίνδυνο σήμερα πρόβλημα των απειλών DDoS. Συνίσταται στις επιχειρήσεις, η λειτουργικότητα των οποίων στηρίζεται στη διαθεσιμότητα των ιστοτόπων και των εφαρμογών τους, να εξετάζουν την εφαρμογή λύσεων υβριδικής άμυνας».

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα ευρήματα της έκθεσης της Frost & Sullivan για την παγκόσμια αγορά λύσεων αντιμετώπισης απειλών DDoS, εδώ. Επισκεφθείτε το blog της Arbor Networks για να αποκτήσετε πρόσβαση σε infοgraphic το οποίο περιέχει στοιχεία από το πεδίο απειλών DDoS καθώς και άλλο υλικό.

 

«Η Arbor Networks παρέχει προστασία έναντι απειλών DDoS για τα πλέον πολυσύνθετα και απαιτητικά δίκτυα καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα των αγορών παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP), παροχής υπηρεσιών Cloud/hosting καθώς επίσης και τις μεγάλες επιχειρήσεις. Κανείς άλλος προμηθευτής δεν διαθέτει τη δική μας εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα αντιμετώπισης των σημερινών, πλέον σύνθετων απειλών. Οι αποδεδειγμένες λύσεις και η επιχειρησιακή εμπειρία μας υποστηρίζονται από τα εξαιρετικά επίπεδα εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης. Εάν ο οργανισμός σας διαθέτει κρίσιμες λειτουργίες και εφαρμογές δικτύου οι οποίες πρέπει να διατηρηθούν διαθέσιμες χρειάζεται να απευθυνθείτε στην Arbor Networks», δήλωσε ο Πρόεδρος της Arbor Networks, Matthew Moynahan. «Είμαστε ευγνώμονες προς την Frost & Sullivan, για το γεγονός ότι αναγνώρισε την αφοσίωση μας στην καινοτομία και την παροχή τεχνολογικά εξαιρετικών λύσεων για την καταπολέμηση των απειλών DDoS.»

 

Arbor Cloud για επιχειρήσεις

Οι επιθέσεις DDoS αποτελούν πλέον την πρωτεύουσα απειλή για τη διαθεσιμότητα των εταιρικών δικτύων. Οι επιθέσεις DDoS ήταν κάποτε στοιχειώδεις επιθέσεις υψηλού όγκου με σκοπό την υπερχείλιση των διόδων επικοινωνιών των στόχων της. Οι σύγχρονες απειλές DDoS είναι ουσιαστικά μια σύνθετη σειρά επιθέσεων που στοχεύουν όχι μόνο στην σύνδεση ευρυζωνικότητας αλλά και σε πολυάριθμες συσκευές οι οποίες συγκροτούν την υπάρχουσα υποδομή ασφαλείας, όπως συσκευές firewall/IPS, καθώς επίσης και σε μια πλειάδα εφαρμογών στις οποίες βασίζεται η επιχείρηση όπως HTTP, HTTPS, VoIP, DNS και SMTP. Αυτές οι επιθέσεις στην υποδομή και στο επίπεδο των εφαρμογών είναι περιορισμένου όγκου, σχεδιασμένες να αποφεύγουν τα κλασικά συστήματα περιμετρικής προστασίας, και μάλιστα πολλές φορές στοχεύουν σε αυτά. Μια εμπεριστατωμένη εφαρμογή άμυνας συνίσταται από ένα συνδυασμό προστασίας βασιζόμενης στο Cloud, για τις επιθέσεις υψηλού όγκου, και προστασίας στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης για επιθέσεις σε εφαρμογές και υποδομές.

Με την προστασία από επιθέσεις DDoS του Arbor Cloud, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα πλέον να εφαρμόζουν τις καλύτερες πρακτικές άμυνας με μία και μοναδική λύση, αφού προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία τόσο για τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης όσο και για το cloud. Το Arbor Cloud συμβάλλει στην προστασία των επιχειρήσεων από το πλήρες φάσμα επιθέσεων DDoS, συμπεριλαμβανομένων των ογκομετρικών, των επιθέσεων που στοχεύουν στο επίπεδο της εφαρμογής, των state-exhaustion  (π.χ. αυτών που στοχεύουν στο τείχος προστασίας/IPS), των μικτών αλλά και επιθέσεων DDoS που συμβαίνουν ταυτόχρονα από πολλαπλούς φορείς. Η ευκολία χρήσης του on-premise Pravail® Availability Protection System (Pravail APS), επιτρέπει στο υπάρχον προσωπικό IT της επιχείρησης να διατηρήσειτον έλεγχο της προστασίας παρέχοντας συγχρόνως τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του Cloud όταν οι επιθέσεις αποκτήσουν τέτοιο μέγεθος ώστε η αντιμετώπισή τους να μην είναι εφικτή από τις εγκαταστάσεις.

Peakflow® Λύσεις για παρόχους υπηρεσιών

Η οικογένεια προϊόντων της Peakflow αποτελεί πρότυπο στους τομείς συλλογής πληροφοριών δικτύου και προστασίας υποδομών για τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου, τους παρόχους υπηρεσιών cloud και hosting, όπως και τους διαχειριστές δικτύων κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως. Η Peakflow παρέχει μια συνολική εικόνα ολόκληρου του δικτύου ενός παρόχου, ξεκινώντας από τον πελάτη, περνώντας από το κεντρικό δίκτυο και καταλήγοντας στον πυρήνα των mobile πακέτων. Από το σημείο αυτό, οι πάροχοι έχουν τη δυνατότητα να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη από την επένδυσή τους σε προϊόντα Peakflow προωθώντας νέες υπηρεσίες μέσω των οποίων θα δημιουργήσουν έσοδα. Πάνω από εξήντα πάροχοι προσφέρουν υπηρεσίες διαχείρισης απειλών DDoS χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της Peakflow.  H προσαρμοσμένη πρόσβαση στο portal, τα APIs και η εξουσιοδοτημένη διαχείριση προσφέρουν στους παρόχους υπηρεσιών την ευελιξία και τον έλεγχο ώστε να προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους στις ανάγκες των πελατών τους. Το Peakflow είναι η λύση που επιλέγεται από τη συντριπτική πλειονότητα των κορυφαίων παρόχων υπηρεσιών διαχείρισης απειλών DDoS.