Η LAMDA HELLIX, πολυβραβευμένος πάροχος λύσεων και υπηρεσιών data center, συμμετείχε στο φετινό, 8o Ετήσιο Finance & Investment Forum (FIF) for Datacentre, Hosting and Cloud, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2015 στο Λονδίνο.

 

 

 

 

 

Καθώς τα data center, το hosting και το cloud συνεχίζουν να εξελίσσονται διεθνώς, αυξάνεται αντίστοιχα και το ενδιαφέρον για επενδύσεις στον κλάδο, ενώ αναπτύσσονται και νέα επενδυτικά μοντέλα (επιχειρηματικά και οικονομικά). To FIF London αποτελεί την ετήσια συνάντηση κορυφής μεταξύ επιχειρήσεων, επιχειρηματιών και επενδυτών από τον κλάδο της Πληροφορικής Υποδομής.

Το φετινό συνέδριο φιλοξένησε διακεκριμένους διεθνείς ομιλητές, μεταξύ των οποίων ο κ. Απόστολος Κάκκος, Chairman & CEO της LAMDA HELLIX, ο οποίος παρουσίασε τη σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας παρόλο το αρνητικό οικονομικό κλίμα που επικρατεί στη χώρα και συμμετείχε σε πάνελ συζήτησης με θέμα τις επενδυτικές ευκαιρίες στις αναδυόμενες αγορές της περιοχής Μεσογείου και Μέσης Ανατολής.

Στο 8o Ετήσιο Finance & Investment Forum (FIF) for Datacentre, Hosting and Cloud τη LAMDA HELLIX εκπροσώπησαν οι κ.κ. Απόστολος Κάκκος, Chairman & CEO, και Αλέξανδρος Μπεχράκης, Director of Commercial Operation.