Η LAMDA Hellix μία από τις πλέον βραβευμένες εταιρείες παροχής υπηρεσιών Data Center Infrastructure Outsourcing & Integration, ανακοινώνει τη συμμετοχή της ως χορηγός στο 15ο συνέδριο Infocom World 2013: «Digital Grecovery: The Data Highway» και σας προσκαλεί να παρευρεθείτε. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Divani Caravel και η συμμετοχή είναι δωρεάν

 

 

 

Το InfoCom World αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση σχετικά με ψηφιακές τεχνολογίες στη Ν.Α. Ευρώπη, με περισσότερους από 3.500 συνέδρους. Καταγράφει και αποτυπώνει με επιτυχία την πορεία, αλλά και τη σύγκλιση των αγορών Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Media, και φέτος αναμένεται να δώσει την ευκαιρία σε συνέδρους και ομιλητές να συμμετάσχουν σε ένα διαδραστικό διάλογο για το μέλλον των συγκεκριμένων αγορών, μέσα από τον κοινό παρονομαστή των ψηφιακών δεδομένων.

Οι λύσεις της LAMDA Hellix θα αναλυθούν από τον κ. Απόστολο Κάκκο (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος) και τον κ. Αλέξανδρο Μπεχράκη (Εμπορικός Διευθυντής).

Ο κ. Κάκκος θα μιλήσει στην 1η ενότητα του Συνεδρίου “Beyond Voice Data Only” περιγράφοντας τις ολιστικές και καθετοποιημένες λύσεις της LAMDA Hellix στον τομέα των υποδομών καθώς και την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός σύγχρονου data-centric περιβάλλοντος για τις επιχειρήσεις. Ο κ. Μπεχράκης θα συμμετάσχει στην ενότητα “Think Big: ICT 4 Big Players!” όπου θα συζητηθούν σε έναν ανοιχτό διάλογο οι προβληματισμοί, οι λύσεις και οι προτάσεις όλων των εμπλεκομένων.