Το Oracle PartnerNetwork ανακοινώνει νέους πόρους του προγράμματος Enablement για τα συστήματα SPARC T5 και M5, βοηθώντας τους συνεργάτες να επιταχύνουν το χρόνο δημιουργίας αξίας για τους πελάτες

 

  • Βοηθώντας τους συνεργάτες να αξιοποιήσουν γρήγορα τις πιο πρόσφατες καινοτομίες των νέων συστημάτων SPARC της Oracle, το Oracle PartnerNetwork (OPN) ανακοίνωσε νέους πόρους στο πλαίσιο των προγραμμάτων Enablement και Specialization για τους servers SPARC T5 και M5.
  • Οι servers Oracle SPARC T5 και M5 εντάσσονται στην εισαγωγική κατηγορία μαζί με τους servers SPARC T4 και συμπληρώνουν την οικογένεια των νέων προϊόντων Oracle SPARC, η οποία περιλαμβάνει συστήματα εισαγωγικής, μεσαίας και υψηλής κατηγορίας.
  • Οι servers SPARC της Oracle με Oracle Solaris αποτελούν τις καλύτερες πλατφόρμες για υπολογιστικά συστήματα επιχειρήσεων οποιασδήποτε κλίμακας και παρέχουν σημαντικά πλεονεκτήματα ως προς το κόστος σε σύγκριση με ανάλογα συστήματα.
  • Οι νέοι servers επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιο προϊόντων Oracle SPARC και επιτρέπουν σχεδόν γραμμική επεκτασιμότητα από 1 έως 32 sockets, με έναν κοινό πυρήνα, ένα λειτουργικό σύστημα, ένα εργαλείο διαχείρισης συστήματος και ένα εργαλείο εικονικοποίησης (virtualization), ώστε να καλύπτουν εύκολα τις απαιτήσεις πολλαπλών εφαρμογών και να ανταποκρίνονται ταχύτατα σε απαιτητικές συμφωνίες επιπέδου παροχής υπηρεσιών.
  • Για τους συνεργάτες, οι νέοι servers SPARC παρέχουν στους πελάτες τους την αξιοπιστία, τη διαθεσιμότητα και τη δυνατότητα συντήρησης & επισκευής που χρειάζονται για να διαχειριστούν τους δυναμικούς φόρτους εργασίας μιας μεγάλης γκάμας νέων και υφιστάμενων εταιρικών εφαρμογών.
  • Παρέχοντας στους συνεργάτες τα εργαλεία και τους πόρους που χρειάζονται για να διευρύνουν τις επιχειρηματικές τους ευκαιρίες με τους servers SPARC, το OPN παρουσίασε τα εξής:
    • Πρόγραμμα παροχής εξοπλισμού SPARC T5 για επιδείξεις: Σε συνεργασία με τον εξουσιοδοτημένο Διανομέα προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (VAD), οι Μεταπωλητές προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (VAR) που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να λάβουν σημαντική έκπτωση σε επιλεγμένους servers SPARC T5 για χρήση σε επιδείξεις και σε περιπτώσεις χρήσης των λύσεων από πελάτες.
    • Πιστοποιήσεις εξειδίκευσης για servers SPARC T5 και M5: Νέοι πόροι στο πλαίσιο του προγράμματος Enablement δίνουν στους συνεργάτες τα εργαλεία και την εκπαίδευση που χρειάζονται για να πετύχουν την απόκτηση πιστοποιήσεων Εξειδίκευσης σε servers SPARC T5 και M5, διαφοροποιώντας έτσι τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην αγορά και επιδεικνύοντας στους πελάτες την ειδίκευσή τους.
    • Ευκαιρίες άμεσης μεταπώλησης: Οι υφιστάμενοι εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές συστημάτων SPARC T4 μπορούν να αρχίσουν άμεσα να πωλούν συστήματα Oracle SPARC T5. Έτσι, μπορούν να αυξήσουν τη ροή εσόδων από νέους και υπάρχοντες πελάτες. Θα υπάρχουν, επίσης, ευκαιρίες μεταπώλησης servers SPARC M5.
    • Ευκαιρίες για μεταγενέστερες εκπτώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος κινήτρων: Με άμεση ισχύ, οι εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές της Oracle οι οποίοι συναλλάσσονται μέσω συμμετεχόντων εξουσιοδοτημένων VAD της Oracle δικαιούνται να λάβουν επιλεγμένες μεταγενέστερες εκπτώσεις (rebates) στις σειρές server Oracle SPARC T5 και M5, στο πλαίσιο του προγράμματος κινήτρων του OPN.
    • Πόροι δημιουργίας ζήτησης για Server SPARC T5 και M5: Με μια μεγάλη σειρά πόρων υποστήριξης, οι συνεργάτες έχουν τη δυνατότητα για γρήγορο σχεδιασμό και υποστήριξη των εκστρατειών πωλήσεων και marketing για τους servers SPARC T5 και M5. Ένα πακέτο Fast Start για τη δημιουργία ζήτησης 1:1, που συμπεριλαμβάνει έναν οδηγό αναφοράς, υποδείγματα και πόρους βίντεο για τα συστήματα SPARC T5, θα δώσει στους συνεργάτες τη δυνατότητα να παρουσιάζουν με ευκολία την πρόταση δημιουργίας αξίας των συστημάτων SPARC T5 για μεμονωμένους πελάτες. Ένα πακέτο Sales Velocity παρέχει επίσης μια πληθώρα πόρων με τους οποίους οι συνεργάτες μπορούν να διευρύνουν τις δραστηριότητες δημιουργίας ζήτησης σε όλη τη βάση των πελατών και των δυνητικών πελατών τους. Οι συνεργάτες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε υλικά και εκδηλώσεις με την υποστήριξη της Oracle, όπως συγκριτικές δοκιμές επιδόσεων, eBooks, περιοδείες και ημέρες τεχνολογίας, που βοηθούν να ενημερωθεί το κοινό σχετικά με την αξία των προτάσεων SPARC T5 και M5 της Oracle. 

Σχετικές δηλώσεις

  • Ο Paul Zajdel, Vice President, Sales, Dewpoint, δήλωσε: «Η Dewpoint υπήρξε συνεργάτης της Sun/Oracle από την ίδρυσή της το 1996. Οι ειδικοί της Dewpoint βοηθούν στην υλοποίηση και βελτιστοποίηση φόρτων εργασίας για βάσεις δεδομένων Oracle σε περιβάλλοντα κρίσιμης σημασίας. Τα συστήματα SPARC T4 και το Oracle Solaris παρέχουν εδώ και πολύ καιρό μια αξιόπιστη υποδομή υψηλής απόδοσης για τους πελάτες μας, με χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Ανυπομονούμε να ορίσουμε νέα ορόσημα με το σύστημα SPARC T5 σε όρους απόδοσης, επεκτασιμότητας και μείωσης κόστους.»
  • Ο Joel Borellis, Group Vice President, Partner Enablement, Oracle, δήλωσε: «Αξιοποιώντας την επιτυχία της προηγούμενης γενιάς συστημάτων, οι νέοι servers SPARC της Oracle προσφέρουν νέα επίπεδα απόδοσης και επεκτασιμότητας που επιτρέπουν στους συνεργάτες να εξασφαλίσουν περισσότερη αξία για τους πελάτες τους στο πλαίσιο της διαχείρισης των φόρτων εργασίας κρίσιμων εφαρμογών, από υλοποιήσεις σε περιβάλλον Cloud, μέχρι μεγάλες βάσεις δεδομένων και έργα ανάλυσης επιχειρησιακών πληροφοριών. Με τα συστήματα SPARC T5 και M5 και με την τεράστια σειρά πόρων OPN, οι συνεργάτες έχουν μια τεράστια ευκαιρία για να μετασχηματίσουν τα περιβάλλοντα των πελατών τους με υψηλότερη απόδοση και χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας