H εταιρεία Orthology Ltd, ανακοινώνει τη διάθεση των προϊόντων Parallels, Parallels Desktop for Mac Consumer & Business Edition και Parallels Mac Management for SCCM αναλαμβάνοντας το ρόλο του διανομέα για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

 

 

 

 

 

 

Σκοπός της συνεργασίας των δύο εταιριών είναι η επέκταση της διαθεσιμότητας των λύσεων και εφαρμογών για Mac υπολογιστές, με στόχο την διευκόλυνση λειτουργίας σε Windows περιβάλλον ακόμη και όταν χρησιμοποιείται Mac υπολογιστής.

Το Parallels Desktop for Mac είναι μια λύση για την γρήγορη και αποδοτική χρήση των Windows σε Mac, σα να χρησιμοποιούσατε μία οποιαδήποτε Mac εφαρμογή. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις:

• Parallels Desktop 10 for Mac Consumer Edition
• Parallels Desktop for Mac Business Edition

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Parallels Desktop for Mac Consumer & Business edition, παρακαλώ επισκεφθείτε το link http://www.parallels.com/products/business/

Το Parallels Mac Management for SCCM είναι η ιδανική λύση, εάν χρησιμοποιείτε ήδη τον Microsoft System Center Configuration Manager 2012, χωρίς κάποια επιπλέον υποδομή. Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τους Mac υπολογιστές μέσα στο δίκτυο, να πραγματοποιήσετε updates, software και hardware inventory κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Parallels Mac Management for SCCM, παρακαλώ επισκεφθείτε το link http://www.parallels.com/products/mac-management/